Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Etsimme
 
RAKENNESUUNNITTELIJAA
 
vakituiseen työsuhteeseen
 
 
Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä rakennesuunnittelun ja rakentamisen projektien parissa. Toimipisteemme sijaitsee Nummelassa.
Muotolevy Rakennustuotteet Oy:n rakennesuunnittelijana toimenkuvaasi kuuluu CAD- ja simulointiohjelmilla toteutettavaa suunnittelua, mitoittamista ja mallintamista. Tehtävänäsi on tuottaa teknistä dokumentaatiota myynnin käyttöön yhteistyössä päämiehemme Belgiassa ja Ranskassa sijaitsevien tutkimuskeskusten kanssa. Rakennesuunnitelmista luodaan rakennekirjasto asiakasprojekteissa hyödynnettäväksi. Jatkossa osallistut myyntiprojekteihin teknisenä asiantuntijana. Tehtävässä pääset työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä Suomessa ja ulkomailla.
Tehtävä sopii sinulle, joka haluat työskennellä haasteellisissa ja monipuolisissa työtehtävissä rakennesuunnittelun parissa kasvavassa ja positiivisessa työympäristössä.
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (AMK/RI/DI). Lisäksi sinulla on 5-10 vuoden työkokemus rakentamisen suunnittelutehtävistä. Koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi edellytämme aiempaa kokemusta rakennusalan suunnittelu- ja CAD-ohjelmista. SolidWorks- ja AutoCad-osaaminen luetaan eduksi. Lisäksi omaat hyvät yhteistyötaidot, aktiivisen ja itsenäisen työskentelyotteen sekä hahmotat sujuvasti kokonaisuuksia. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja etenkin englanniksi, koska tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tiivistä yhteistyötä ulkomaisten päämiestemme kanssa. Tehtävän luonne edellyttää matkustusvalmiutta, hyvää esiintymiskykyä ja myyntihenkisyyttä!
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 31.10.2016 mennessä ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelujohtaja Kimmo Sundström (050 911 7220) 17.10- 21.10 klo 15-16 tai sähköpostitse kimmo.sundstrom@muotolevy.fi.
Muotolevy Rakennustuotteet Oy

Muotolevy Rakennustuotteet Oy tarjoaa parempien rakennusten rakentamista tukevia toimivia ja kestäviä ratkaisuja. Laadukkaat tuotteet ja konsultatiivinen toimintatapa mahdollistavat edistyksellisten kokonaisratkaisujen kehittämisen.

Työnantaja: Muotolevy Rakennustuotteet Oy Sijainti: Tervasuontie 3, 03100, Vihti, Suomi Yhteystiedot: Kimmo Sundström, kimmo.sundstrom@muotolevy.fi, 050 911 7220 Hakemukset: kimmo.sundstrom@muotolevy.fi Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tervasuontie 3, 03100, Vihti, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennesuunnittelija, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Muotolevy Rakennustuotteet Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihti , osoitteessa Tervasuontie 3, 03100, Vihti, Suomi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa