Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme RAKENNESUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä rakennesuunnittelun ja rakentamisen projektien parissa. Toimipisteemme sijaitsee Nummelassa. Muotolevy Rakennustuotteet Oy:n rakennesuunnittelijana toimenkuvaasi kuuluu CAD- ja simulointiohjelmilla toteutettavaa suunnittelua, mitoittamista ja mallintamista. Tehtävänäsi on tuottaa teknistä dokumentaatiota myynnin käyttöön yhteistyössä päämiehemme Belgiassa ja Ranskassa sijaitsevien tutkimuskeskusten kanssa. Rakennesuunnitelmista luodaan rakennekirjasto asiakasprojekteissa hyödynnettäväksi. Jatkossa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennussuunnittelu Vihti rakennussuunnittelu Vihti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennesuunnittelija, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Muotolevy Rakennustuotteet Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihti .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus