Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme rakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä rakennesuunnittelun ja rakentamisen projektien parissa. Toimipisteemme sijaitsee Nummelassa.

Muotolevy Rakennustuotteet Oy:n rakennesuunnittelijana toimenkuvaasi kuuluu CAD- ja simulointiohjelmilla toteutettavaa suunnittelua, mitoittamista ja mallintamista. Tehtävänäsi on tuottaa teknistä dokumentaatiota myynnin käyttöön yhteistyössä päämiehemme Belgiassa ja Ranskassa sijaitsevien tutkimuskeskusten kanssa. Rakennesuunnitelmista luodaan rakennekirjasto asiakasprojekteissa hyödynnettäväksi. Jatkossa osallistut myyntiprojekteihin teknisenä asiantuntijana. Tehtävässä pääset työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä Suomessa ja ulkomailla.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat työskennellä haasteellisissa ja monipuolisissa työtehtävissä rakennesuunnittelun parissa kasvavassa ja positiivisessa työympäristössä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (AMK/RI/DI). Lisäksi sinulla on 5-10 vuoden työkokemus rakentamisen suunnittelutehtävistä. Koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi edellytämme aiempaa kokemusta rakennusalan suunnittelu- ja CAD-ohjelmista. SolidWorks- ja AutoCad-osaaminen luetaan eduksi. Lisäksi omaat hyvät yhteistyötaidot, aktiivisen ja itsenäisen työskentelyotteen sekä hahmotat sujuvasti kokonaisuuksia. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja etenkin englanniksi, koska tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tiivistä yhteistyötä ulkomaisten päämiestemme kanssa. Tehtävän luonne edellyttää matkustusvalmiutta, hyvää esiintymiskykyä ja myyntihenkisyyttä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 31.10.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kimmo.sundstrom@muotolevy.fi'.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelujohtaja Kimmo Sundström (050 911 7220) 17.10- 21.10 klo 15-16 tai sähköpostitse kimmo.sundstrom@muotolevy.fi

Työnantaja: Muotolevy Rakennustuotteet Oy Sijainti: Tervasuontie 3, 03100 NUMMELA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kimmo Sundström, 050 911 7220, kimmo.sundstrom@muotolevy.fi Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 31.10.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kimmo.sundstrom@muotolevy.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 22:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tervasuontie 3, 03100 NUMMELA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Muotolevy Rakennustuotteet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihti , osoitteessa Tervasuontie 3, 03100 NUMMELA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa