Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme rakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä rakennesuunnittelun ja rakentamisen projektien parissa. Toimipisteemme sijaitsee Nummelassa. Muotolevy Rakennustuotteet Oy:n rakennesuunnittelijana toimenkuvaasi kuuluu CAD- ja simulointiohjelmilla toteutettavaa suunnittelua, mitoittamista ja mallintamista. Tehtävänäsi on tuottaa teknistä dokumentaatiota myynnin käyttöön yhteistyössä päämiehemme Belgiassa ja Ranskassa sijaitsevien tutkimuskeskusten kanssa. Rakennesuunnitelmista luodaan rakennekirjasto asiakasprojekteissa hyödynnettäväksi. Jatkossa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennussuunnittelu Vihti rakennussuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Muotolevy Rakennustuotteet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vihti .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus