Banner Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Työpaikkakuvaus

Helsingin kaupungin rakennusvirasto on 450 hengen asiantuntijavirasto. Suunnittelemme ja järjestämme katujen- ja viheralueiden rakentamisen ja ylläpidon. Vastaamme pysäköinninvalvonnasta sekä yleisten alueiden käytöstä. Erityisosaamistamme ovat kaupungin toimitilojen suunnittelu ja rakennuttaminen. Tutustu toimialaamme www.hkr.hel.fi.


Etsimme nyt joukkoomme 

RAKENNESUUNNITTELIJAA

Tehtävänä on suorittaa monipuolisia ja kiinnostavia kaupungin kiinteistökantaan liittyviä rakennesuunnittelutehtäviä. 

Tehtävä on vakituinen. Saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin ja kannustavaan palkitsemiseen. Nykyaikaisen työympäristön lisäksi meillä on hyvät henkilökuntaedut. 

Sinulla on diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto ja kokemusta rakenteiden suunnittelusta. Huomioimme myös vastavalmistuneet. Olet itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ammattilainen, joka hallitsee ajanmukaiset suunnitteluohjelmistot ja -välineet. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito sekä yhteistyökykyä ja oma- aloitteisuutta. 

Lisätiedot: toimistopäällikkö Erkki Luokkanen, p. 050 376 1167. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@hel.fi

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 28.10.2016 klo 16 mennessä www.helsinkirekry.fi.

Työavain 29-34-16 ohjaa ilmoitukseen.

Työnantaja: Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto Sijainti: Helsinki, Suomi Hakemukset: http://www.helsinkirekry.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Rakennesuunnittelija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 142 kappaletta .