Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Olament on CLT-massiivipuulevyrakentamisen edelläkävijä Suomessa. Yhtiö varustelee, suunnittelee ja asentaa massiivipuuelementtejä sekä viimeistelee elementtitoimitukset käyttövalmiiksi saakka työmailla.

Massiivipuulevyrakentaminen on kustannustehokas ja nopea rakennustapa erilaisiin rakentamisen tarpeisiin. Olamentin tuotteille löytyy koko ajan uusia käyttötarkoituksia. Olament tarjoaa valtakunnan ykköspaikan massiivipuurakentamisessa. Yhtiö kasvaa voimakkaan kysynnän ja rakennustekniikan kehittymisen myötä nopeasti, mikä tarjoaa tekijöillemme mahdollisuuden päästä monipuolisiin ja haastaviin tehtäviin. Olamentilla on sitoutunut ja ammattitaitoinen kumppaniverkosto.

Olament on omistajayrittäjävetoinen suomalainen yritys, jonka tavoitteena on olla maailman suurin massiivipuulevyjen varustelija.

Hemme RAKENNESUUNNITTELIJAA, jolla on vankka kokemus puurakenteiden suunnittelusta.

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta (insinööri), kokemusta puurakenteiden rakenne- ja elementtisuunnittelusta sekä 3D-suunnitteluohjelmiston hallintaa. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä englannin kielitaito ovat edellytyksiä työtehtävässä menestymiselle.

Web-osoite: http://www.olament.fi Työnantaja: Olament Oy Sijainti: Asematie 77, 73100 LAPINLAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jorma Katainen, Puh: 0400931665, jorma.katainen@olament.fi Ilmoitus jätetty: 15.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Asematie 77, 73100 LAPINLAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Olament Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lapinlahti , osoitteessa Asematie 77, 73100 LAPINLAHTI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa