Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olament on CLT-massiivipuulevyrakentamisen edelläkävijä Suomessa. Yhtiö varustelee, suunnittelee ja asentaa massiivipuuelementtejä sekä viimeistelee elementtitoimitukset käyttövalmiiksi saakka työmailla. Massiivipuulevyrakentaminen on kustannustehokas ja nopea rakennustapa erilaisiin rakentamisen tarpeisiin. Olamentin tuotteille löytyy koko ajan uusia käyttötarkoituksia. Olament tarjoaa valtakunnan ykköspaikan massiivipuurakentamisessa. Yhtiö kasvaa voimakkaan kysynnän ja rakennustekniikan kehittymisen myötä nopeasti, mikä tarjoaa tekijöillemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennussuunnittelu Lapinlahti rakennussuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Olament Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.12.2016. Työpaikka sijaitsee Lapinlahti .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus