Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Olament on CLT-massiivipuulevyrakentamisen edelläkävijä Suomessa. Yhtiö varustelee, suunnittelee ja asentaa massiivipuuelementtejä sekä viimeistelee elementtitoimitukset käyttövalmiiksi saakka työmailla.

Massiivipuulevyrakentaminen on kustannustehokas ja nopea rakennustapa erilaisiin rakentamisen tarpeisiin. Olamentin tuotteille löytyy koko ajan uusia käyttötarkoituksia. Olament tarjoaa valtakunnan ykköspaikan massiivipuurakentamisessa. Yhtiö kasvaa voimakkaan kysynnän ja rakennustekniikan kehittymisen myötä nopeasti, mikä tarjoaa tekijöillemme mahdollisuuden päästä monipuolisiin ja haastaviin tehtäviin. Olamentilla on sitoutunut ja ammattitaitoinen kumppaniverkosto.

Olament on omistajayrittäjävetoinen suomalainen yritys, jonka tavoitteena on olla maailman suurin massiivipuulevyjen varustelija.

Hemme RAKENNESUUNNITTELIJAA, jolla on vankka kokemus puurakenteiden suunnittelusta.

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta (insinööri), kokemusta puurakenteiden rakenne- ja elementtisuunnittelusta sekä Vertex-suunnitteluohjelmiston hallintaa. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä englannin kielitaito ovat edellytyksiä työtehtävässä menestymiselle.

Web-osoite: http://www.olament.fi Työnantaja: Olament Oy Sijainti: Asematie 77, 73100 LAPINLAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jorma Katainen, Puh: 0400931665, jorma.katainen@olament.fi Ilmoitus jätetty: 15.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Asematie 77, 73100 LAPINLAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Olament Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lapinlahti , osoitteessa Asematie 77, 73100 LAPINLAHTI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus