Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Insinööritoimisto Honkanen & Huumonen Oy on vuodesta 1982 alkaen toiminut lahtelainen rakentamisen konsulttitoimisto. Yritys toteuttaa rakennesuunnitelmat niin korjausrakennekohteessa kuin uudispuolella ja hoitaa hankkeen toteuttamisen aina kilpailuttamisesta rakentamisen valvontaan asti. Asiakkaina ovat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt, kauppa, teollisuus, kunnat, valtio ja julkisyhteisöt. Yritys on Lahden johtavia taloyhtiöiden julkisivujen, pihojen ja putkiremonttien suunnittelutoimistoja.

Etsimme asiakkaallemme Insinööritoimisto Honkanen & Huumonen Oy:lle Lahteen kokenutta ja ammattitaitoista rakennesuunnittelijaa.

Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävän pääpaino on vaihtelevissa korjausrakentamisen suunnittelutehtävissä, rakennuttamisen ja rakennusvalvonnan tehtävissä urakka-asiakirjojen laatimisesta lähtien sekä uudisrakentamisen rakennesuunnittelussa.
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (RI AMK/RI/DI) ja vähintään viiden vuoden työkokemus uudis-/korjausrakennesuunnittelutehtävistä. Lisäksi sinulla on aiempaa kokemusta AutoCAD-ohjelmiston tai vastaavan käytöstä ja hallitset Microsoft Officen ohjelmat.

Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vankkaa rakennesuunnittelu- ja projektinhallintakokemusta, halua kehittää omaa osaamistaan ja kykyä kantaa vastuuta. Erilaisten laskentaohjelmien käytön osaaminen, FISE-pätevyydet sekä Tekla- tai Revit-osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia projekteja, pitkäaikaisia asiakassuhteita, osaavan organisaation ja mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen. Pääset työskentelemään vakavaraisessa ja tulevaisuuteen panostavassa yrityksessä. Työntekijöillämme on myös etätyömahdollisuus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus liitteineen 6.11.2016 mennessä osoitteessa www.hpheimo.fi
kyseisen työpaikan kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi ja Insinööritoimisto Honkanen & Huumonen Oy:llä Arto Hannukainen, puh. 040 738 8166, arto.hannukainen@h-h.fi.

www.hpheimo.fi www.h-h.fi

Web-osoite: http://hpheimo.fi Työnantaja: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy Sijainti: 15100 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Aleksanterinkatu 26 15140 Lahti, p.0447775100 heimo@hpheimo.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?did=21021&jc=96&job_id=4890 Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15100 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpalvelu Heimo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti , osoitteessa 15100 LAHTI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa