Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

B2B-myyjä

Ukko.fi

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yrittäjähenkinen, 1- tai 2-vuorotyöhön haluava rakennekynsien tekijä! Tässä on upea mahdollisuus erittäin hyviin ansiotuloihin taitavalle tekijälle. Valtava asiakaskunta on valmiina, nykyinen tekijä ei enää yksin pysty palvelemaan kaikkia. Tutustu sivuihimme ja ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit! Meillä on todella mukava työilmapiiri, ihanat työkaverit odottavat Sinua! Hakijalta odotamme työkuvia sekä kynsien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Espoo kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennekynsiteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Parturi-kampaamo Fenix. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02230 - Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus