Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Full stack developer

Callstats.io

Helsinki

Ammattitaitoisia isännöitsijöitä pääkaupunkiseudulle

Adecco Finland

Finland

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yrittäjähenkinen, 1- tai 2-vuorotyöhön haluava rakennekynsien tekijä! Tässä on upea mahdollisuus erittäin hyviin ansiotuloihin taitavalle tekijälle. Valtava asiakaskunta on valmiina, nykyinen tekijä ei enää yksin pysty palvelemaan kaikkia. Tutustu sivuihimme ja ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit! Meillä on todella mukava työilmapiiri, ihanat työkaverit odottavat Sinua! Hakijalta odotamme työkuvia sekä kynsien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Espoo kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennekynsiteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Parturi-kampaamo Fenix. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus