Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko olla osana isoa energistä ja iloista tiimiä Helsingin sydämessä? Olemme melkein jo 10 vuotta toiminut kauneudenhoitoalalla, vahvaa osaamista löytyy kosmetologihoidoista, ripsistä sekä kynsistä, laajennamme palvelutarjontaamme jatkuvasti uusien tuulien myötä. Tiimissämme on tällä hetkellä 19 ihanaa naista jotka kaikki tuovat oman persoonansa osaksi yritystä. Muutamme loppu vuodesta isompiin liiketiloihin, takaisin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennekynsientekijä / Ripsipidennystentekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Blue Lagoon Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa