Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko olla osana isoa energistä ja iloista tiimiä Helsingin sydämessä? Olemme melkein jo 10 vuotta toiminut kauneudenhoitoalalla, vahvaa osaamista löytyy kosmetologihoidoista, ripsistä sekä kynsistä, laajennamme palvelutarjontaamme jatkuvasti uusien tuulien myötä. Tiimissämme on tällä hetkellä 19 ihanaa naista jotka kaikki tuovat oman persoonansa osaksi yritystä. Muutamme loppu vuodesta isompiin liiketiloihin, takaisin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennekynsientekijä / Ripsipidennystentekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Blue Lagoon Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus