Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Rajavartiolaitos on sisäministeriön alaisuudessa toimiva ammattitaitoinen, luotettava ja yhteistyökykyinen sisäisen turvallisuuden viranomainen. Rajavartiolaitoksen ydintoiminnot ovat rajavalvonta, rajatarkastukset, rikostorjunta,
merialueen turvallisuus, kansainvälinen yhteistyö ja maanpuolustus. Rajavartiolaitoksessa on Helsingissä sijaitsevan esikunnan lisäksi kahdeksan hallintoyksikköä.

Rajavartiolaitos toimii maalla, merellä ja ilmassa, turvana kaikissa oloissa. Lisätietoja www.raja.fi.

Rajavartiolaitos hakee vuosittain avoimiin upseerin ja rajavartijan virkoihin kymmeniä uusia työntekijöitä sekä rajavalvonta- että rajatarkastustehtäviin.

Rajavartiolaitoksen upseerit koulutetaan Maanpuolustuskorkeakoulussa yhdessä puolustusvoimien upseerien
kanssa. Raja- ja merivartijoille Rajavartiolaitoksella on oma koulutusjärjestelmä.

Rajavartiolaitos tarjoaa työtä myös sadoille siviilivirkamiehille.

www.raja.fi
www.facebook.com/rajavartiolaitos
www.twitter.com/Rajavartiolaitos (@rajavartijat)

Rajavartiolaitos on savuton työpaikka.

Rajavartiolaitoksen virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää valtion virkamieslain (750/1994) 6 ja 8 §:ssä säädetyt valtion viran yleiset kelpoisuusvaatimukset. Lisäksi hänen tulee olla elämäntavoiltaan nuhteeton ja luotettava.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, Tehtävän suunniteltu aloituspäivämäärä on 1.12.2016
Työaikamuoto: Virastotyöaika (108 h 45 min / 3 viikkoa).
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 26.10.2016  16:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Kaakkois-Suomen rajavartiosto, ,  

Viran/tehtävän kuvaus:
Rajavartiolaitoksen esikunta hakee varastotonhoitajan virkaan varastonhoitajaa teknillisen osaston materiaaliyksikköön Immolan palveluryhmään.

Varastonhoitajan tehtäviin kuuluvat yleiset varastonhoitajan tehtävät. Varastonhoitaja vastaa mm. materiaalin varastoinnista, kunnossapidosta, lainauksista sekä kirjanpidosta poistetun materiaalin jatkokäsittelystä. Hän osallistuu kulutusmateriaalin tilauksiin, hylätyn materiaalin lajitteluun, luettelointiin ja jatkokäsittelyyn, huolehtii oman alansa varastomateriaalin investoinneista ja määräaikaishuolloista. Lisäksi varastonhoitaja esittelee oman vastuualueensa varastomateriaalin laskentamuistiot, määräaikaisilmoitukset, täydennystilaukset sekä hylkäys- ja poistoesitykset.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Hakijalta edellytetään toisen asteen koulutusta (lukio tai ammattioppilaitoksen todistus). Tehtävän hoitamisen edellytyksenä on B ajokortti.
Hakijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työhön, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja paineensietokykyä.
Luemme eduksi:
Hakijan osalta eduksi luetaan logistiikka-alan koulutus, työkokemus varastonhoitajantehtävässä, BE C ajokortti sekä ADR-ajolupa
Palkkauksen peruste:
Palkkaus määräytyy Rajavartiolaitoksen palkkausjärjestelmän vaativuustason 14,5 mukaisesti. Tehtävän vaativuusosa on 1 692,60 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista suoritusosaa enintään 46 % sekä henkilökohtaista kokemusosaa enintään 21,58 % tehtäväkohtaisesta vaativuusosasta. Suoritusosa on uudella työntekijällä ensimmäiset seitsemän kuukautta 10,10 % ja sen jälkeen suoritusarvioinnin mukainen. Kokemusosa maksetaan aiemman tämän alan työkokemuksen perusteella.
Työnantaja: Rajavartiolaitos Työajat: virastotyöaika (108 h 45 min / 3 viikkoa). Yhteystiedot: Kapteeni Frans Trygg
Eteläisen palvelualueen esimies
Puhelin: 029 542 0706

Luutnantti Jouni Jyräs
Varastopäällikkö
Puhelin: 029 542 0721

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d6d47da4-2678-4513-bbf5-d1b906707c4e Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Yritystiedot

Toiminimi Rajavartiolaitos Y-tunnus 0246003-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastonhoitaja Rajavartiolaitoksen esikunta Teknillinen osasto, Materiaaliyksikkö Immola ;Imatra, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Rajavartiolaitos. Kyseessä on virastotyöaika (108 h 45 min / 3 viikkoa).. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa