Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus


Rajavartiolaitos on sisäministeriön alaisuudessa toimiva ammattitaitoinen, luotettava ja yhteistyökykyinen sisäisen turvallisuuden viranomainen. Rajavartiolaitoksen ydintoiminnot ovat rajavalvonta, rajatarkastukset, rikostorjunta,
merialueen turvallisuus, kansainvälinen yhteistyö ja maanpuolustus. Rajavartiolaitoksessa on Helsingissä sijaitsevan esikunnan lisäksi kahdeksan hallintoyksikköä.

Rajavartiolaitos toimii maalla, merellä ja ilmassa, turvana kaikissa oloissa. Lisätietoja www.raja.fi.

Rajavartiolaitos hakee vuosittain avoimiin upseerin ja rajavartijan virkoihin kymmeniä uusia työntekijöitä sekä rajavalvonta- että rajatarkastustehtäviin.

Rajavartiolaitoksen upseerit koulutetaan Maanpuolustuskorkeakoulussa yhdessä puolustusvoimien upseerien
kanssa. Raja- ja merivartijoille Rajavartiolaitoksella on oma koulutusjärjestelmä.

Rajavartiolaitos tarjoaa työtä myös sadoille siviilivirkamiehille.

www.raja.fi
www.facebook.com/rajavartiolaitos
www.twitter.com/Rajavartiolaitos (@rajavartijat)

Rajavartiolaitos on savuton työpaikka.

Rajavartiolaitoksen virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää valtion virkamieslain (750/1994) 6 ja 8 §:ssä säädetyt valtion viran yleiset kelpoisuusvaatimukset. Lisäksi hänen tulee olla elämäntavoiltaan nuhteeton ja luotettava.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, Virkapaikka sijaitsee Ivalossa ja tehtävään perehdyttäminen tapahtuu ensimmäisen virassaolokuukauden aikana.. Päättyy 31.5.2017.
Määräaikaisuuden syy: virkavapaan sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.10.2016  16:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Lapin rajavartiosto, ,  

Viran/tehtävän kuvaus:
Lapin rajavartioston henkilöstötoimisto hakee Ivaloon sairaanhoitajaa määräajaksi 1.12.2016-31.5.2017. Kyseessä on virkavapaan sijaisuus.

Sairaanhoitaja johtaa sairastuvan toimintaa ja vastaa lääkevaraston ja lääkehoitosuunnitelman ylläpitämisestä, sairastuvan materiaalihallinnosta, asevelvollisten potilastiedostoista, arkistoinnista ja määräaikaisilmoituksista sekä sairastuvan toimintaan liittyvien ohjeistuksen ylläpitämisestä ja sairaanhoidosta.

Lisäksi osallistuu lääkintäalan varusmiesten perehdyttämiseen sairastuvan työhön, asevelvollisten hoitotuntien ja terveyden- ja sairaanhoidon järjestelyihin, Rajajääkärikomppanian varusmiesten sairaanhoitajan oppituntien pitämiseen, asevelvollisten saapumis- ja lähtötarkastuksiin, erityisalansa materiaali- ja valvontatarkastuksiin sekä valmiuskenttälääkintämateriaalin ylläpitoon.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Kykyä itsenäiseen työskentelyyn,
yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta
sekä kykyä maasto-olosuhteissa työskentelemiseen.
Luemme eduksi:
Lisäksi tehtävässä luetaan eduksi kokemusta asevelvollisten parissa työskentelystä sekä kenttäsairaanhoidosta.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Koeaika on kolme (3) kuukautta.
Palkkauksen peruste:
Palkkaus määräytyy Rajavartiolaitoksen palkkausjärjestelmän vaativuustason 20,0 mukaisesti. Tehtävän vaativuusosa on 2079,13 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista suoritusosaa enintään 46 % sekä henkilökohtaista kokemusosaa enintään 21,58 % tehtäväkohtaisesta vaativuusosasta. Suoritusosa on uudella työntekijällä ensimmäiset seitsemän kuukautta 10,10 % ja sen jälkeen suoritusarvioinnin mukainen. Kokemusosa maksetaan aiemman tämän alan työkokemuksen perusteella.
Työnantaja: Rajavartiolaitos Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Majuri Kaarlo Suoniemi
Puhelin: 029 542 5031
Sähköposti: kaarlo.suoniemi@raja.fi

Kapteeni Raimo Oja
Puhelin: 029 542 5032
Sähköposti: raimo.oja@raja.fi

Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Yritystiedot

Toiminimi Rajavartiolaitos Y-tunnus 0246003-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja Lapin rajavartiosto, Ivalo, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Rajavartiolaitos. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa