Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Rajavartiolaitos on sisäministeriön alaisuudessa toimiva ammattitaitoinen, luotettava ja yhteistyökykyinen sisäisen turvallisuuden viranomainen. Rajavartiolaitoksen ydintoiminnot ovat rajavalvonta, rajatarkastukset, rikostorjunta,
merialueen turvallisuus, kansainvälinen yhteistyö ja maanpuolustus. Rajavartiolaitoksessa on Helsingissä sijaitsevan esikunnan lisäksi kahdeksan hallintoyksikköä.

Rajavartiolaitos toimii maalla, merellä ja ilmassa, turvana kaikissa oloissa. Lisätietoja www.raja.fi.

Rajavartiolaitos hakee vuosittain avoimiin upseerin ja rajavartijan virkoihin kymmeniä uusia työntekijöitä sekä rajavalvonta- että rajatarkastustehtäviin.

Rajavartiolaitoksen upseerit koulutetaan Maanpuolustuskorkeakoulussa yhdessä puolustusvoimien upseerien
kanssa. Raja- ja merivartijoille Rajavartiolaitoksella on oma koulutusjärjestelmä.

Rajavartiolaitos tarjoaa työtä myös sadoille siviilivirkamiehille.

www.raja.fi
www.facebook.com/rajavartiolaitos
www.twitter.com/Rajavartiolaitos (@rajavartijat)

Rajavartiolaitos on savuton työpaikka.

Rajavartiolaitoksen virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää valtion virkamieslain (750/1994) 6 ja 8 §:ssä säädetyt valtion viran yleiset kelpoisuusvaatimukset. Lisäksi hänen tulee olla elämäntavoiltaan nuhteeton ja luotettava.
Työpaikan tiedot: Kaakkois-Suomen rajavartiosto

TYÖTEHTÄVÄT
Kaakkois-Suomen rajavartioston Vaalimaan rajavartioasema hakee emäntää määräaikaiseen tehtävään ajalle 10.2.2017-6.3.2018.

Emännän tehtäviin kuuluvat rajavartioaseman ruokakunnan ruuanvalmistus, erilaisten tilaisuuksien tarjoilu, ruokailuun liittyvät hankinnat ja kirjanpito sekä rajavartioaseman keittiön ja ruokailutilan puhtaanapito ja siivous.

VAATIMUKSET
Tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta, työkokemusta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Eduksi luetaan ajokortti sekä salmonellatodistus.

Palkkaus määräytyy Rajavartiolaitoksen palkkausjärjestelmän vaativuustason 15,5 mukaisesti. Tehtävän vaativuusosa on 1753,40 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista suoritusosaa enintään 46 % sekä henkilökohtaista kokemusosaa enintään 21,58 % tehtäväkohtaisesta vaativuusosasta. Suoritusosa on uudella työntekijällä ensimmäiset seitsemän kuukautta 10,10 % ja sen jälkeen suoritusarvioinnin mukainen. Kokemusosa maksetaan aiemman tämän alan työkokemuksen perusteella.

Sijaisuus Tehtävä suunniteltu aloituspäivämäärä on 10.2.2017
jaksotyöaika (116 t 15 min/3 viikon jakso)
Määräaikainen (yli 12 kk).
Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Koeaika 6kk: Koeaika on kuusi (6) kuukautta.
Viitenumero: 26-687-2016

Web-osoite: http://www.raja.fi Työnantaja: Rajavartiolaitos Sijainti: 49930 VAALIMAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 10.02.2017, Tehtävä suunniteltu aloituspäivämäärä on Yhteystiedot: Kapteeni Antti Virta, Rajavartioaseman päällikkö, 029 542 2101 Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2ae471c9-5dcd-4bf1-896b-a2109bc3a08b Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Rajavartiolaitoksen esikunnan kirjaamo PL 3 (käyntiosoite: Vílhonvuorenkatu 6, 00500 Helsinki) 00131 Helsinki Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 49930 VAALIMAA

Yritystiedot

Toiminimi Rajavartiolaitos Y-tunnus 0246003-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Emäntä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Rajavartiolaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 49930 - Virolahti , osoitteessa 49930 VAALIMAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa