Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Rajavartiolaitos on sisäministeriön alaisuudessa toimiva ammattitaitoinen, luotettava ja yhteistyökykyinen sisäisen turvallisuuden viranomainen. Rajavartiolaitoksen ydintoiminnot ovat rajavalvonta, rajatarkastukset, rikostorjunta,
merialueen turvallisuus, kansainvälinen yhteistyö ja maanpuolustus. Rajavartiolaitoksessa on Helsingissä sijaitsevan esikunnan lisäksi kahdeksan hallintoyksikköä.

Rajavartiolaitos toimii maalla, merellä ja ilmassa, turvana kaikissa oloissa. Lisätietoja www.raja.fi.

Rajavartiolaitos hakee vuosittain avoimiin upseerin ja rajavartijan virkoihin kymmeniä uusia työntekijöitä sekä rajavalvonta- että rajatarkastustehtäviin.

Rajavartiolaitoksen upseerit koulutetaan Maanpuolustuskorkeakoulussa yhdessä puolustusvoimien upseerien
kanssa. Raja- ja merivartijoille Rajavartiolaitoksella on oma koulutusjärjestelmä.

Rajavartiolaitos tarjoaa työtä myös sadoille siviilivirkamiehille.

www.raja.fi
www.facebook.com/rajavartiolaitos
www.twitter.com/Rajavartiolaitos (@rajavartijat)

Rajavartiolaitos on savuton työpaikka.

Rajavartiolaitoksen virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää valtion virkamieslain (750/1994) 6 ja 8 §:ssä säädetyt valtion viran yleiset kelpoisuusvaatimukset. Lisäksi hänen tulee olla elämäntavoiltaan nuhteeton ja luotettava.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 10.2.2017, Tehtävä suunniteltu aloituspäivämäärä on 10.2.2017. Päättyy 6.3.2018.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. jaksotyöaika (116 t 15 min/3 viikon jakso)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.10.2016  16:00

Työpaikan tiedot: Kaakkois-Suomen rajavartiosto, ,  

Viran/tehtävän kuvaus:
Kaakkois-Suomen rajavartioston Vaalimaan rajavartioasema hakee emäntää määräaikaiseen tehtävään ajalle 10.2.2017-6.3.2018.

Emännän tehtäviin kuuluvat rajavartioaseman ruokakunnan ruuanvalmistus, erilaisten tilaisuuksien tarjoilu, ruokailuun liittyvät hankinnat ja kirjanpito sekä rajavartioaseman keittiön ja ruokailutilan puhtaanapito ja siivous.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta, työkokemusta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Luemme eduksi:
Eduksi luetaan ajokortti sekä salmonellatodistus.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Koeaika on kuusi (6) kuukautta.
Palkkauksen peruste:
Palkkaus määräytyy Rajavartiolaitoksen palkkausjärjestelmän vaativuustason 15,5 mukaisesti. Tehtävän vaativuusosa on 1753,40 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista suoritusosaa enintään 46 % sekä henkilökohtaista kokemusosaa enintään 21,58 % tehtäväkohtaisesta vaativuusosasta. Suoritusosa on uudella työntekijällä ensimmäiset seitsemän kuukautta 10,10 % ja sen jälkeen suoritusarvioinnin mukainen. Kokemusosa maksetaan aiemman tämän alan työkokemuksen perusteella.
Työnantaja: Rajavartiolaitos Työajat: jaksotyöaika. jaksotyöaika (116 t 15 min/3 viikon jakso) Yhteystiedot: Kapteeni Antti Virta
Rajavartioaseman päällikkö
Puhelin: 029 542 2101

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2ae471c9-5dcd-4bf1-896b-a2109bc3a08b Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Yritystiedot

Toiminimi Rajavartiolaitos Y-tunnus 0246003-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Emäntä, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Rajavartiolaitos. Kyseessä on jaksotyöaika. jaksotyöaika (116 t 15 min/3 viikon jakso). Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa