Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

For people, by people. Software and services for care professionals. www.raisoft.com / ohjelmistokehittäjä Tule meille töihin! Raisoftin ohjelmistokehitystiimissä on tuoli vapaana kokeneelle koodarille, joka uskoo meidän tavoin siihen, että jokaisella ihmisellä tulee olla mahdollisuus elää ihmisarvoista elämää. Tehtäväsi on kehittää yhdessä muun tiimin kanssa helppokäyttöisiä ja asiakkaan tarpeita huomioivia ohjelmistoja. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kokkola ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kokkola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oy Raisoft Ltd Y-tunnus 1615982-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistokehittäjä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 25.09.2016 ja sen on julkaissut Raisoft. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa