Duunitori suosittelee
User Interface Designer (Global SW Platform team)

Landis+Gyr Oy

40420 - Jyväskylä

Web Graphic Designer, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

UX Designer

Nitro

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Raision Sähkö-INSTO Oy on 1972 perustettu sähköalan perheyritys Haluaisitko tulla meille INSTOon töihin? Jos olet sähköpiirtäjä, ja olet energinen alasi ammattilainen, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteisiin: [email protected] ja [email protected] Onko sinulla ammattitaito ja innokas asenne sähkötöihin? Olisitko halukas liittymään INSTO:n osaaviin ammattilaisiin? Monipuolista ja ammattitaitoista asennuspalvelua kodin sähköasennuksista vaativiin teollisuussähköistyksiin....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja graafinen ala Raisio graafinen ala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Raision Sähkö-Insto Oy Y-tunnus 0719574-4 Toimiala Sähköasennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköpiirtäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Raision Sähkö-INSTO Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee Raisio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus