Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimintaterapeutin työalueena Raision kaupungin hoito- ja hoivapalveluissa ovat Terveyskeskussairaalan osastot, joilla korostuu aikuisneurologisten potilaiden arviointi ja akuuttivaiheen kuntoutus yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa. Työtehtäviin kuuluvat lisäksi Kotihoidon asiakkaiden kotona asumista tukevien palveluiden suunnittelu ja seuranta osaltaan sekä tehostetun palveluasumisen asukkaiden toimintakyvyn ylläpitämisen ohjaaminen yhdessä muiden kuntoutustyöntekijöiden kanssa. Työssä korostuvat hyvät yhteistyötaidot ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Raisio psykologia ja psykiatria Raisio määräaikainen Raisio muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria määräaikainen Raisio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Raision kaupunki Y-tunnus 0204428-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimintaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Raision kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21200 - Raisio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa