Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Toimintaterapeutin työalueena Raision kaupungin hoito- ja hoivapalveluissa ovat Terveyskeskussairaalan osastot, joilla korostuu aikuisneurologisten potilaiden arviointi ja akuuttivaiheen kuntoutus yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa. Työtehtäviin kuuluvat lisäksi Kotihoidon asiakkaiden kotona asumista tukevien palveluiden suunnittelu ja seuranta osaltaan sekä tehostetun palveluasumisen asukkaiden toimintakyvyn ylläpitämisen ohjaaminen yhdessä muiden kuntoutustyöntekijöiden kanssa. Työssä korostuvat hyvät yhteistyötaidot ja itsenäinen työn organisointi.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto Toimintaterapeutti (AMK). Arvostamme kokemusta työskentelystä aikuisneurologisten potilaiden ja muistisairaiden kanssa, kuin myös kokemusta arvioivista kotikäynneistä. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.
Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään työhaastattelun yhteydessä.

Toivomme, että hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmän kautta.

Tervetuloa joukkoomme!

Web-osoite: http://www.raisio.fi Työnantaja: Raision kaupunki Sijainti: 21200 RAISIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: osastonhoitaja Tuire Nikkari p. 044 797 1068 tuire.nikkari@raisio.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118733/fi_FI Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 21200 RAISIO

Yritystiedot

Toiminimi Raision kaupunki Y-tunnus 0204428-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimintaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Raision kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21200 - Raisio , osoitteessa 21200 RAISIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa