Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vammaispalveluissa on haettavana sosiaalityöntekijän virka, vakanssinumero 250029, 2. 1. 2017 alkaen. Vammaispalvelutiimissä toimii johtava sosiaalityöntekijä, osa-aikainen palvelusihteeri ja kaksi päivätoiminnan ohjaajaa. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukainen sosiaalityö fyysisesti tai psyykkisesti vammaisille henkilöille sekä palveluohjaus. Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän tehtäviin on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Raisio sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Raision kaupunki Y-tunnus 0204428-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, vammaispalvelut, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Raision kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Raisio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus