Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Etsimme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan
lastensuojelutyöstä vastaavassa lastensuojelutoimistossa, päivystys- ja arviointityöryhmässä.

Lastensuojelutoimistossa työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, vastaava sosiaalityöntekijä, 7 sosiaalityöntekijää, yksi yläkoulun sosiaalityöntekijä, erityistyöntekijä, kaksi avo- ja jälkihuollon ohjaajaa ja palvelusihteeri.

Lastensuojelutoimistossa työ on organisoitu kolmen työryhmän tehtäväksi: päivystys- ja arviointityöryhmä, lapsiperheiden sosiaalityön ja nuorten sosiaalityön työryhmä.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) mukainen pätevyys. Tehtäväkohtainen palkka on 3192,42 €/kk. .

Ennen sijaisuuden vastaanottamista hakijan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2. mom. mukainen rikosrekisteriote.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään työhaastattelun yhteydessä.

Toivomme, että hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmän kautta.

Tervetuloa joukkoomme!

Web-osoite: http://www.raisio.fi Työnantaja: Raision kaupunki Sijainti: 21200 RAISIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: johtava sosiaalityöntekijä Hannele Elo-Kuru puh. 0400 899 770 ja perhepalvelujen johtaja Mikko Hulkkonen, puh. 044 797 1411, sähköpostit: etunimi.sukunimi@raisio.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118618/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 21200 RAISIO

Yritystiedot

Toiminimi Raision kaupunki Y-tunnus 0204428-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Raision kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21200 - Raisio , osoitteessa 21200 RAISIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa