Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myynnin sentteri, jokeri vai sprintteri? Oletko - TARPEEKSI ENERGINEN- RIITTÄVÄN SUPLIIKKI- KYLLIKSI MYYNTIHENKINEN- OIKEALLA TAVALLA SÄRMÄ- OMASTA MIELESTÄSI VÄHINTÄÄNKIN JOONAS KEMPPAISEN , ROOPE KORHOSEN , MATTI HEIKKISEN TAI ANNE KYLLÖSEN TASOINEN LUPAUS MYYNNISSÄ JA ASIAKASPALVELUSSAJos olet, haluamme sinut - SUOMEN PARHAASEEN JENGIIN PUHELINPALVELUKESKUKSEEMME- PALVELEMAAN SUOMEN PARHAITA ASIAKKAITA- MYYMÄÄN SUOMEN PARHAITA ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kajaani myyjät ja kassahenkilöt Siikalatva myyjät ja kassahenkilöt Paltamo myyjät ja kassahenkilöt Sotkamo myyjät ja kassahenkilöt Vaala myyjät ja kassahenkilöt Sonkajärvi myyjät ja kassahenkilöt Vieremä myyjät ja kassahenkilöt Pyhäntä myyntialan tehtävät Kajaani myyntialan tehtävät Siikalatva myyntialan tehtävät Paltamo myyntialan tehtävät Sotkamo myyntialan tehtävät Vaala myyntialan tehtävät Sonkajärvi myyntialan tehtävät Vieremä myyntialan tehtävät Pyhäntä myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rainmaker Y-tunnus 1545172-8 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ykkösketjun myyjiä DNA:lle, Kajaani, on ilmoitettu Rainmaker SalesHow -palvelussa 30.01.2017 ja sen on julkaissut Rainmaker. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.02.2017. Työpaikka sijaitsee Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 101 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus