Duunitori suosittelee
Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Mehiläinen-konserni on yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista yksityisistä terveys- ja sosiaalipalveluiden tuottajista Suomessa. Yli 100-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Mehiläisen toimintaa ohjaavat vahva arvopohja, korkea ammattitaito ja asiakaslähtöisyys. Mehiläisen asiakaskokemus ja työnantajakuva ovat tutkitusti alan huippua. Mehiläinen hakee yhteistyössä asiakkaidensa kanssa jatkuvasti uusia kokonaisvaltaisia ja ketteriä ratkaisuja vastatakseen terveydenhuollon tulevaisuuden haasteisiin. Mehiläinen on yksi suurimmista kotimaisista työnantajista; sen henkilöstö, palvelut ja hallinto ovat pelkästään Suomessa. Mehiläinen tekee arviolta 200 miljoonan euron investoinnit Suomeen lähivuosina luoden arviolta yli 500 uutta yksityisen sektorin työpaikkaa. Mehiläisen verojalanjälki on merkittävä. www.mehilainen.fi

Uusien investointien myötä haemme lisää

Kirjanpitäjiä

vakituiseen työsuhteeseen Mehiläisen konttorille Helsingin Meilahteen.

Kirjanpidon vahvan osaamisen lisäksi toivomme sinulta kokemusta yleisesti taloushallinnosta, kuukausiraportoinnista ja tilinpäätöksistä. Toivomme sinulta myös kokemusta myyntireskontrasta, koska työskentelet yhteistyössä myynti- ja ostoreskontran kanssa palkanlaskennan- ja maksuliikenneosastojen lisäksi. Vahvuutena katsomme kokemuksen IFRS-raportoinnista ja M2 pääkäyttäjyydestä sekä itsenäisesti tehdystä tilinpäätöksestä. Odotamme hakijalta soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi ) ja / tai riittävää työkokemusta tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.

Haemme henkilöä joka on positiivinen, yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä sekä reippaasti töihin tarttuva. Teet kirjanpitoon kuuluvia rutiininomaisia töitä hyvällä asenteella ja tarkasti, mutta tehokkaasti. Hyvät asiakaspalvelutaidot ovat sinulle luontainen ominaisuus ja ymmärrät erilaisten asiakkaiden tarpeet työssäsi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti kirjanpidon osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit oikea valinta tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Rainmakerin rekrytointikonsultti Marjukka Kinnunen marjukka.kinnunen@rainmaker.fi / puh. 044 739 3319.

Web-osoite: http://www.rainmaker.fi Työnantaja: Rainmaker People Oy Sijainti: 00270 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Marjukka Kinnunen marjukka.kinnunen@rainmaker.fi puh. 044 739 3319 Hakemukset: https://rainmaker.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2721 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00270 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi RainMaker People Oy Y-tunnus 1940486-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Assidu Finland

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 146 000 € 14 %

Liiketoiminnan tulos

81 000 € 305 %

Henkilöstö

27 27

Liikevoitto-%

4 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Rainmaker People Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00270 - Helsinki , osoitteessa 00270 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa