Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Atlas-Media on yksi Suomen johtavista pylväsmainonnan tarjoajista Suomessa. Toimitamme asiakkaillemme miljoonia kontakteja päivittäin 21 kaupungissa Suomessa. Katso videoesittely tästähttp://www.atlasmedia.fi/. Yhtiö on osa Divest Group -konsernia, jonka liikevaihto on 25 miljoonaa euroa ja henkilöstön lukumäärä 60. Tavoitteenamme on kasvattaa Atlas-Mediaa voimakkaasti, jonka johdosta haemme B2B-Mediamyyjä, Senior Tehtävässä toimit itsenäisesti B2B-myynnin tehtävissä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki media Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt media myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi RainMaker People Oy Y-tunnus 1940486-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Assidu Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B-Mediamyyjä, Senior, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Rainmaker People Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00240 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus