Duunitori suosittelee
Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Työpaikkakuvaus

Atlas-Media on yksi Suomen johtavista pylväsmainonnan tarjoajista Suomessa. Toimitamme asiakkaillemme miljoonia kontakteja päivittäin 21 kaupungissa Suomessa. Katso videoesittely tästähttp://www.atlasmedia.fi/. Yhtiö on osa Divest Group -konsernia, jonka liikevaihto on 25 miljoonaa euroa ja henkilöstön lukumäärä 60.

Tavoitteenamme on kasvattaa Atlas-Mediaa voimakkaasti, jonka johdosta haemme

B2B-Mediamyyjä, Junior

Tehtäväsi on kontaktoida lähinnä pieniä ja keskisuuria yritysasiakkaita, kartoittaa asiakastarpeita ja myydä Atlaksen tuotteita. Paikkaat kokemuksen puutteen huippuasenteella ja vahvalla energialla. Palat halusta kehittyä loistavaksi mediamyyjäksi kokeneitten konkareiden rinnalla. Sinulla on pokkaa buukata palaveri kenelle tahansa, etkä arkaile laukaista kauppaa maaliin kun tilanne tulee.

Etsimme proaktiivista ja sosiaalista huipputyyppiä, joka tarttuu heti toimeen ja työskentelee systemaattisesti tavoitteista käsin. Kykenet itsenäiseen työhön, mutta pidät tiimityöskentelystä ja sitoudut tiimisi yhteisiin tavoitteisiin. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan sinulle eduksesi.

Tarjoamme kilpailukykyisen mediatuotteen, asiakaskontakteja, toimistotilan Helsingin Ilmalankadulta sekä osittain provisiopohjaisen ansaintamallin.

Mikäli haluat kehittyä mediamyynnin osaajaksi loistavaan tiimiin, laita hakemus pian tulemaan!

Lisätietoja tehtävistä antaa Jari Vesanen, Atlas-Median partner, puh. 050 591 3535, jari.vesanen@atlasmedia.fi

Web-osoite: http://www.rainmaker.fi Työnantaja: Rainmaker People Oy Sijainti: 00240 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jari Vesanen, Atlas-Median partner, puh. 050 591 3535, jari.vesanen@atlasmedia.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 11.12.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00240 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi RainMaker People Oy Y-tunnus 1940486-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Assidu Finland

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 146 000 € 14 %

Liiketoiminnan tulos

81 000 € 305 %

Henkilöstö

27 27

Liikevoitto-%

4 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B-Mediamyyjä, Junior, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Rainmaker People Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00240 - Helsinki , osoitteessa 00240 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa