Duunitori suosittelee
HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Atlas-Media on yksi Suomen johtavista pylväsmainonnan tarjoajista Suomessa. Toimitamme asiakkaillemme miljoonia kontakteja päivittäin 21 kaupungissa Suomessa. Katso videoesittely tästähttp://www.atlasmedia.fi/. Yhtiö on osa Divest Group -konsernia, jonka liikevaihto on 25 miljoonaa euroa ja henkilöstön lukumäärä 60. Tavoitteenamme on kasvattaa Atlas-Mediaa voimakkaasti, jonka johdosta haemme B2B-Mediamyyjä, Junior Tehtäväsi on kontaktoida lähinnä pieniä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki media Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt media myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi RainMaker People Oy Y-tunnus 1940486-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Assidu Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B-Mediamyyjä, Junior, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Rainmaker People Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00240 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus