Duunitori suosittelee
Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Myyjä, Suomalainen Kirjakauppa Kuusamo

Adecco Finland

Finland

Myyjä, Suomalainen Kirjakauppa Jumbo ja Tikkurila

Adecco Finland

Finland

Aluemyyjä lämpöpumpputuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Pori

Keittiömyyjä Kokkolaan tai Pietarsaareen

Adecco Finland

Finland

Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Asiakasryhmäpäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Turku

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Kajaani

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Rovaniemi

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Lappeenranta

Myyjä

Etelä-Suomen Paperitukku

Riihimäki

Kattomyyjä

Hämeen Laaturemontti Oy co HR Sata Henkilöstötalo

Pori

B2B-asiakashankkija

Suomen Perintätoimisto Oy

Helsinki

Banner Rainmaker

Työpaikkakuvaus


Etsimme kokopäiväiseen myyntitiimiimme Helsingin Vallilaan myynti- ja palveluhenkistä myyntineuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen.


Avarra käsitystäsi puhelimella tehtävästä työstä; puhelin on henkilökohtainen kommunikointiväline, jonka välityksellä voit aidosti tuoda merkitystä ihmisten jokapäiväiseen elämään, se ei ole vain puhelinluettelon läpikäymistä. Vakuutusmyyjänä kontaktoit puhelimitse uusia kuluttaja-asiakkaita.

Koska konsernimme toimii vakuutus- ja turva-alalla, tulee meidän saavuttaa yli 3 miljoonan olemassa olevan asiakkaamme ehdoton luottamus jokaisessa kohtaamisessa. Viihtyäksesi tässä roolissa, pitää sinulla olla sisäinen palo tuloksen tekemiseen ja asiakkaiden auttamiseen.

mySafetyn missio on tuoda uudenlaista turvaa ja mielenrauhaa jokaiseen päivään. Palveluvalikoimamme koostuukin moderneista arjen turva- ja vakuutuspalveluista, jotka tuovat innovatiivisuudellaan ja merkityksellisyydellään meille kilpailuedun, jota monilla muilla ei ole. Olemme asettaneet omat tavoitteemme korkealle; haluamme olla alan halutuin työpaikka ja tätä kautta tarjota myös omille asiakkaillemme parasta osaamista. Vakuutusmyynti on tehtävä jossa sinäkin voit viihtyä vuosia.

Tarjoamme sinulle:


  • Työaikasi sijoittuvat ma-la klo 9:00-20:00 väliselle ajalle. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Saat työhösi kaiken tarvittavan koulutuksen, tuen ja jatkuvan valmennuksen, jotta sinulla on parhaat mahdolliset edellytykset tehdä hyvää työtä ja ansaita.
  • Arvostamme lisäksi jatkuvaa ammattitaidon ylläpitämistä, jonka johdosta tuemme opiskelua tutkintoihin tarjoamalla työntekijöillemme mahdollisuuden suorittaa Myynnin ammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena mySafetyllä.
  • Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan (1600e) sekä kannustavan provisio- ja bonusmallin(keskiansio 2000-5000e / kk).
  • Yhdessä viihtyminen on meille tärkeää ja hyvä työilmapiirimme takaa sen, että olet sitten nuori, jo elämänkokemusta omaava, sinkku tai perheellinen, aloitteleva alalla tai rautainen ammattilainen, hyvänä tyyppinä sovit varmasti osaksi lähes 100 huipputekijämme joukkoa.
  • Tuemme työntekijöiden kehitystä ja kannustamme kasvamaan kunnioittaen yksilöiden tarpeita eri elämäntilanteissa. Tarjoamme todellisia urakehitysmahdollisuuksia kunnianhimoisille ja yrittäjähenkisille tyypeille, jotka haluavat panostaa sekä omaan että yrityksen etenemiseen.Hae paikkaa lähettämällä CV:si ja työhakemuksesi meille jo tänään! Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 14.00-15.00 p. 040 486 4511 / Annika. Hakeminen tehtävään tapahtuu linkistä avautuvan hakemuksen kautta.


Työnantaja: Rainmaker Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 13.06.2016 Haku päättyy: 05.03.2017 Ilmoituskanava: Rainmaker SalesHow

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Rainmaker Y-tunnus 1545172-8 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 697 000 € -76 %

Liiketoiminnan tulos

481 000 € -32 %

Henkilöstö

702 431

Liikevoitto-%

18 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, mySafety, on ilmoitettu Rainmaker SalesHow -palvelussa 13.06.2016 ja sen on julkaissut Rainmaker. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.03.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 68 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus