Duunitori suosittelee
Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Banner Rainmaker Saleshow Oy

Työpaikkakuvaus


Etsimme kokopäiväiseen myyntitiimiimme Helsingin Vallilaan myynti- ja palveluhenkistä myyntineuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen.


Avarra käsitystäsi puhelimella tehtävästä työstä; puhelin on henkilökohtainen kommunikointiväline, jonka välityksellä voit aidosti tuoda merkitystä ihmisten jokapäiväiseen elämään, se ei ole vain puhelinluettelon läpikäymistä. Vakuutusmyyjänä kontaktoit puhelimitse uusia, sekä olemassa olevia kuluttaja-asiakkaita, ja laajennat heidän vakuutuspalveluitaan.

Koska konsernimme toimii vakuutus- ja turva-alalla, tulee meidän saavuttaa yli 3 miljoonan olemassa olevan asiakkaamme ehdoton luottamus jokaisessa kohtaamisessa. Viihtyäksesi tässä roolissa, pitää sinulla olla sisäinen palo tuloksen tekemiseen ja asiakkaiden auttamiseen.

mySafetyn missio on tuoda uudenlaista turvaa ja mielenrauhaa jokaiseen päivään. Palveluvalikoimamme koostuukin moderneista arjen turva- ja vakuutuspalveluista, jotka tuovat innovatiivisuudellaan ja merkityksellisyydellään meille kilpailuedun, jota monilla muilla ei ole. Olemme asettaneet omat tavoitteemme korkealle; haluamme olla alan halutuin työpaikka ja tätä kautta tarjota myös omille asiakkaillemme parasta osaamista. Vakuutusmyynti on tehtävä jossa sinäkin voit viihtyä vuosia.

Tarjoamme sinulle:

  • Työaikasi on alkuun arkisin klo 9.00-17.00 ja koeajan päättyessä voit itse vaikuttaa omaan työaikaasi. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Saat työhösi kaiken tarvittavan koulutuksen, tuen ja jatkuvan valmennuksen, jotta sinulla on parhaat mahdolliset edellytykset tehdä hyvää työtä ja ansaita.


  • Arvostamme lisäksi jatkuvaa ammattitaidon ylläpitämistä, jonka johdosta tuemme opiskelua tutkintoihin tarjoamalla työntekijöillemme mahdollisuuden suorittaa Myynnin ammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena mySafetyllä.


  • Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan (1200e) sekä kannustavan provisio- ja bonusmallin(keskiansio 2000-5000e / kk).


  • Yhdessä viihtyminen on meille tärkeää ja hyvä työilmapiirimme takaa sen, että olet sitten nuori, jo elämänkokemusta omaava, sinkku tai perheellinen, aloitteleva alalla tai rautainen ammattilainen, hyvänä tyyppinä sovit varmasti osaksi lähes 100 huipputekijämme joukkoa.


  • Tuemme työntekijöiden kehitystä ja kannustamme kasvamaan kunnioittaen yksilöiden tarpeita eri elämäntilanteissa. Tarjoamme todellisia urakehitysmahdollisuuksia kunnianhimoisille ja yrittäjähenkisille tyypeille, jotka haluavat panostaa sekä omaan että yrityksen etenemiseen.Hae paikkaa lähettämällä CV:si ja työhakemuksesi meille jo tänään! Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Työnantaja: Rainmaker Saleshow Oy Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 13.06.2016 Haku päättyy: 11.12.2016 Ilmoituskanava: Rainmaker SalesHow

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Rainmaker SalesHow Oy Y-tunnus 1545172-8 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 697 000 € -76 %

Liiketoiminnan tulos

481 000 € -32 %

Henkilöstö

702 431

Liikevoitto-%

18 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, mySafety, on ilmoitettu Rainmaker SalesHow -palvelussa 13.06.2016 ja sen on julkaissut Rainmaker Saleshow Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa