Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Banner Rainmaker Saleshow Oy

Työpaikkakuvaus


Rainmaker on uudenlainen asiantuntijapalveluyritys, joka tarjoaa myynnin sekä henkilöstö-, palkka- ja taloushallinnon osaamista ja palveluita. Rainmaker on syntynyt yritysjärjestelyllä johtavista suomalaisista asiantuntijaorganisaatioista, joiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2015 oli yli 30 miljoonaa euroa. Se työllistää yli 1000 henkilöä. www.rainmaker.fi

Etsimme nyt Rovaniemen toimistoomme CONTACT CENTER TYÖNTEKIJÖITÄ Helsingin Sanomien myyntitiimiin.

Helsingin Sanomien tiimin tehtäviin kuuluu kontaktoida entisiä/passiivisia lehden tilaajia ja pyrkiä uudelleenaktivoimaan heidän tilauksensa, sekä tehdä lisämyyntiä jo olemassa olevaille asiakkaille.

Tehtävään annetaan kattava perehdytys, sekä alkukoulutus. Sinun ei siis tarvitse olla valmis asiantuntija tai myyntitykki. Ei kokemuksesta tietenkään haittaa ole, mutta tärkeintä on asenne, halu kehittyä ja pärjätä.

Palkkamalli on selkeä ja reilu. Pohjalla on hyvä tuntipalkka, jonka päälle maksetaan provisiota tuloksesi mukaan. Vähintään tienaat 9,50€/h .

Pystymme tarjoamaan sekä osa-aikaisia, että kokoaikaisia paikkoja, oman elämäntilanteesi mukaan.

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Pistä siis rohkeasti hakemusta tulemaan pikinmiten!

Lisätietoja tehtävästä antaa Rainmaker rekrytointi, Santtu Haavisto, 0503495408 / santtu.haavisto@rainmaker.fi

Me nauramme paljon, työskentelemme toisiamme varten ja asiakkaidemme hyödyksi. Emme pelkää mitään, koska pelko ohjaa keskinkertaisuuteen. Haluamme kehittyä enemmän kuin muut, koska haluamme enemmän kuin muut. Meidät tekee tyytyväiseksi se, kun asiakkaamme voittavat omat taistelunsa. Kiteytämme arvomaailmamme seuraavasti: ”Elät vain kerran; Uskalla rikkoa rajasi. Rakasta intohimoisesti, naura hervottomasti ja älä koskaan kadu mitään”.
Työnantaja: Rainmaker Saleshow Oy Sijainti: Rovaniemi Ilmoitus jätetty: 29.06.2016 Haku päättyy: 11.12.2016 Ilmoituskanava: Rainmaker SalesHow

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rovaniemi

Yritystiedot

Toiminimi Rainmaker SalesHow Oy Y-tunnus 1545172-8 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 697 000 € -76 %

Liiketoiminnan tulos

481 000 € -32 %

Henkilöstö

702 431

Liikevoitto-%

18 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä Contact Centeriin, Helsingin Sanomat, Rainmaker, on ilmoitettu Rainmaker SalesHow -palvelussa 29.06.2016 ja sen on julkaissut Rainmaker Saleshow Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 46 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus