Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TIMANTTINEN KELLO- JA KORUMYYJÄ, HELSINKIOnko laadukas ja korkealuokkainen asiakaspalvelutyö sinulle sydämenasia? Tunnetko vahvaa kiinnostusta asiakaslähtöiseen myyntityöhön laatutuotteiden ja kotimaisen designin parissa? Sisäistätkö nopeasti uusia asioita ja osaat palvella ammattitaitoisesti vaativimpiakin asiakkaita kansainvälisessä ympäristössä?Etsimme asiakkaallemme Helsingin keskustan myymälään vastuuntuntoista ja luotettavaa koru- ja kellomyyjää. Tulet vastaamaan omalta osaltasi myymälän myynnistä, asiakaspalvelusta, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Espoo myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rainmaker Y-tunnus 1545172-8 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokenut myyjä koru- ja kelloliikkeeseen, Helsinki, on ilmoitettu Rainmaker SalesHow -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Rainmaker. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 72 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus