Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Banner Rainmaker

Työpaikkakuvaus


Millainen On Rainmaker?

Me nauramme paljon, työskentelemme toisiamme varten ja asiakkaidemme hyödyksi. Emme pelkää mitään, koska pelko ohjaa keskinkertaisuuteen. Haluamme kehittyä enemmän kuin muut, koska haluamme enemmän kuin muut. Meidät tekee tyytyväiseksi se, kun asiakkaamme voittavat omat taistelunsa. Kiteytämme arvomaailmamme seuraavasti: ”Elät vain kerran; Uskalla rikkoa rajasi. Rakasta intohimoisesti, naura hervottomasti ja älä koskaan kadu mitään”.

Kasvamme kovaa vauhtia ja etsimmekin nyt ASIAKASNEUVOTTELIJOITA telemyyntitiimiimme Fortumin toimeksiantoon. Työnkuvaasi kuuluu kontaktoida kuluttaja-asiakkaita puhelimitse, kartoittaa heidän nykyiset sähkösopimuksensa ja tarjota Fortumin ekologisia sekä nykyaikaisia ratkaisuja. Erinomaisen asiakaspalvelun kautta tehtävänäsi on myös edistää yrityksen brändiä.Tehtävään annetaan kattava perehdytys, sekä alkukoulutus. Sinun ei siis tarvitse olla valmis energia-alan asiantuntija tai myyntitykki. Ei kokemuksesta tietenkään haittaa ole, mutta tärkeintä on asenne, halu kehittyä ja pärjätä.

Palkkamalli tehtävässä on selkeä ja reilu. Jokainen myyjä tienaa vähintään takuupalkan verran eli 9,50€/h. Lisäksi taustalla pohja + provisio malli, jonka kautta mahdollisuus reilusti korkeampiin ansioihin.

Rainmaker toimii työnantajanasi ja tarjoaa työntekijöilleen jatkuvan koulutuksen, sekä vahvan tuen onnistumiseen. Toimintamme kasvaessa tiedossa on myös kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia oman tahtotilan ja kykyjen mukaan.

Teemme vakituisia, toistaiseksi voimassaolevia työsopimuksia ja etsimmekin pitkäaikaisia työntekijöitä kasvamaan kanssamme. Työajat arkisin 08:30-20:30.

Pystymme tarjoamaa sekä koko-, että osa-aikaisia paikkoja, oman elämäntilanteesi mukaan.

Teemme valintoja tehtävään jo haun aikana. Pistä siis paperit rohkeasti vetämään ja myy itsesi jo hakemuksessa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Rainmaker rekrytointi Santtu Haavisto, p. 0503495408

Kun löydät paikkasi meiltä, tulee työnantajanasi toimimaan Rainmaker. Henkilöstö ja sen osaaminen ovat nykyaikaisen yrityksen tärkein voimavara. Meille Rainmakerillä onkin kunnia-asia toimia luotettavien yritysten kumppaneina. Etsimme työntekijöitä pitkiin työsuhteisiin panostamme ja sitoudumme työntekijään alusta alkaen. Rainmakerin asiantuntemuksen taustalla on vuosien kokemus suomalaisen myyntityön johtamisesta, kehittämisestä ja toteuttamisesta Celectus Oy:ssä, Assidu Finland Oy:ssä ja Sametti Oy:ssä.Työnantaja: Rainmaker Sijainti: Oulu Ilmoitus jätetty: 16.01.2017 Haku päättyy: 22.01.2017 Ilmoituskanava: Rainmaker SalesHow

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulu

Yritystiedot

Toiminimi Rainmaker Y-tunnus 1545172-8 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 697 000 € -76 %

Liiketoiminnan tulos

481 000 € -32 %

Henkilöstö

702 431

Liikevoitto-%

18 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvottelija, Energiaratkaisut , Rainmaker, Oulu, on ilmoitettu Rainmaker SalesHow -palvelussa 16.01.2017 ja sen on julkaissut Rainmaker. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 59 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus