Duunitori suosittelee
Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Banner Rainmaker Saleshow Oy

TyöpaikkakuvausDNA Kauppa Oy pitää sisällään puhelinpalvelukeskukset sekä myymälät. DNA Kauppa tarjoaa matkapuhelimia, puheliittymiä, liikkuvaa ja kiinteää laajakaistaa, TV-palveluja niin antenni - kuin kaapelikoteihin sekä ennen kaikkea asiantuntevaa palvelua jokaiselta aihealueelta.

Etsimme asiakkaallemme DNA Kauppa Oy:lle kokoaikaistaContact Center -työntekijää VaasaanTulet toimimaan vaihtelevissa puhelimitse tehtävissä myyntiprojekteissa jossa kontaktoit sekä nykyisiä että uusia asiakkaita. Et tarvitse aiempaa myyntikokemusta koska DNA tarjoaa laadukkaan myyntikoulutuksen.

Myyntihenkisyys ja asiakaspalvelutaito auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä. Tarjoamme eturivin paikan modernissa ICT talossa,laadukkaan myyntikoulutuksen sekä reilun palkan.

Saat työstä pohjapalkan ja provision, jolloin pystyt omalla aktiivisuudella vaikuttamaan tulokseen (8,23 eur/h + provisio). Ensimmäiset kaksi kuukautta kestävältä koulutusajalta saat takuupalkkaa 11 eur/h. Työskentely tapahtuu arkisin kahdessa vuorossa, vuoroviikoin klo 8:45-14:45 ja 14:30-20:30 välisena aikana.

Laita hakemuksesi heti, sillä täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.
Kerrothan hakemuksessani milloin olisit valmis aloittamaan työt, mikäli sinut valitaan tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-15 Rainmaker rekrytointi / Jimi Ruotsalainen 0400 794480

Lähetä hakemuksesi + CV sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@celectus.com !

Kun löydät paikkasi meiltä tulee työnantajanasi toimimaan RainMaker. Henkilöstö ja sen osaaminen ovat nykyaikaisen yrityksen tärkein voimavara. Meille RainMakerillä onkin kunnia-asia toimia luotettavien yritysten kumppaneina. Etsimme työntekijöitä pitkiin työsuhteisiin panostamme ja sitoudumme työntekijään alusta alkaen.
Rainmakerin asiantuntemuksen taustalla on vuosien kokemus suomalaisen myyntityön johtamisesta, kehittämisestä ja
toteuttamisesta Celectus Oy :ssä, Assidu Finland Oy :ssä ja Sametti Oy :ssä.

Työnantaja: Rainmaker Saleshow Oy Sijainti: Vaasa Ilmoitus jätetty: 31.10.2016 Haku päättyy: 11.12.2016 Ilmoituskanava: Rainmaker SalesHow

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vaasa

Yritystiedot

Toiminimi Rainmaker SalesHow Oy Y-tunnus 1545172-8 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 697 000 € -76 %

Liiketoiminnan tulos

481 000 € -32 %

Henkilöstö

702 431

Liikevoitto-%

18 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Contact Center työntekijä, DNA Kauppa Oy Vaasa, on ilmoitettu Rainmaker SalesHow -palvelussa 31.10.2016 ja sen on julkaissut Rainmaker Saleshow Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 49 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus