Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Ilmoitus jätetty 25.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

DNA:lla tehdään monipuolista ja palkitsevaa myyntityötä alan uusimpien tuotteiden ja laadukkaimpien palveluiden parissa. Tarjoamme nyt loistavan mahdollisuuden olla osana innostavaa ja tuloksekasta myyntitiimiä ja yhden alan johtavan yrityksen menestystarinaa.Haemme vakituiseen työsuhteeseenCONTACT CENTER TYÖNTEKIJÄÄtyöskentelemään eturivin paikassa kotimaisessa modernissa ICT-talossa. Työssä kontaktoit sekä uusia että nykyisiä asiakkaita, kartoitat tarpeita ja tarjoat asiakkaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiakasneuvonta Kemijärvi asiakasneuvonta Kittilä asiakasneuvonta Kolari asiakasneuvonta Pelkosenniemi asiakasneuvonta Pello asiakasneuvonta Posio asiakasneuvonta Ranua asiakasneuvonta Rovaniemi asiakasneuvonta Sodankylä asiakasneuvonta Tervola asiakasneuvonta Ylitornio asiakasneuvonta Kemijärvi Kittilä Kolari Pelkosenniemi Pello Posio Ranua Rovaniemi Sodankylä Tervola Ylitornio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rainmaker SalesHow Oy Y-tunnus 1545172-8 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Contact Center Työntekijä, DNA Kauppa Oy, Rovaniemi, on ilmoitettu Rainmaker SalesHow -palvelussa 25.10.2016 ja sen on julkaissut Rainmaker Saleshow Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 30 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa