Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työtehtäviin kuuluvat mm. verhokiskojen, verhojen, kaihtimien asennus rakennustyömailla sekä yksityis koteissa ja myös julkisissä tiloissa. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä suomenkielen taito on välttämätön. Työtehtävien luonteen vuoksi toivomme hakijoilta ahkeruutta, oma-aloitteisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Ammattinimike: Asentaja Sijainti: Pk seutu Hakuaika: 01.10.2016 - 31.10.2016 Palkkaus: Rakennusalan TES/Sopimuksen mukaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Uusimaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Railmek Oy Y-tunnus 2565613-7 Toimiala Muualla luokittelematon rakennusasennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Verhokisko/ kaihdinasentaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Railmek Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa