Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. OPn Keskitetty palvelutuotanto toimii viidellä eri paikkakunnalla. Tavoitteenamme on tuottaa erinomaista ja laadukasta asiakaspalvelua osuuspankeille sekä OP ryhmän koko asiakaskunnalle. Haemme Pankkitoiminnan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto PohjoisSavo asiakasneuvonta PohjoisSavo taloushallinto asiakasneuvonta PohjoisSavo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rahoitusneuvoja, on ilmoitettu OP -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut OP. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pohjois-Savo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa