Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

OPn Keskitetty palvelutuotanto toimii viidellä eri paikkakunnalla. Tavoitteenamme on tuottaa erinomaista ja laadukasta asiakaspalvelua osuuspankeille sekä OP ryhmän koko asiakaskunnalle.

Haemme Pankkitoiminnan palvelut -osastolle Henkilöasiakkaan rahoituspalveluihin Kuopioon perustettavaan uuteen Lainatarjouspalvelutiimiin vakinaiseen työsuhteeseen kymmentä

 

Rahoitusneuvojaa

 

käsittelemään henkilöasiakkaiden luottohakemuksia sekä hoitamaan asiakkaan lainatarjouksia laadukkaasti ja tehokkaasti sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Tehtävässäsi osallistut myös uuden tiimin toiminnan kehittämiseen, prosessikuvausten ja ohjeiden ylläpitämiseen. Olet avainroolissa vaikuttaessasi asiakkaamme palvelukokemukseen, joten asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja hallitset haastavatkin asiakaskohtaamiset.Tehtävästä

 

Rahoitusneuvojana tehtäviisi kuuluu asiakkaiden op.fi -palvelun kautta saapuneiden luottohakemusten vastaanotto, käsittely lisäselvityksineen puhelimitse sekä vakuusasiat ja -laskenta. Teet asiakkaille lainatarjouksia OPn rahoitusprosessin ja luottopolitiikan mukaisesti sekä toimit tiiviissä yhteistyössä varsinaisen lainaneuvottelun hoitavan pankin rahoitusneuvottelijan kanssa. Palvelua tullaan kasvattamaan kysynnän mukaan ja tarvittaessa otatkin hoitaaksesi myös back office- sekä lainaneuvottelutehtäviä.

 

Tehtävässä menestymisen eväät

 

Arvostamme tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä asiakaspalvelukokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää laajaa työkokemusta pankkialalta ja laajaa pankkituotteiden tuntemusta. Erityisesti arvostamme kokemusta rahoituksesta sen tuotteiden, prosessien sekä juridiikan osalta. Normaalien toimisto-ohjelmien lisäksi rahoituksen työkalujen ja järjestelmien hallinta on hyödyksi tehtävässä menestymiselle. Olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen, etkä pelkää tavoitteellista työtä.

 

Olet etsimämme henkilö jos nautit tiiviistä tiimityöskentelystä ja uuden kehittämisestä. Haluat syventää rahoitusosaamistasi ja olla mukana luomassa aivan uudenlaista palvelua. Lisäksi toivomme sinulta tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Seuraat olemassa olevia menettelytapoja ja sovellat ohjeita käytäntöön. Hyvä paineensietokyky sekä positiivinen suhtautuminen muutokseen ovat ehdottomaksi eduksi. Jouhevan tiimityöskentelyn lisäksi osaat mielellään palvella asiakasta myös englannin ja ruotsin kielellä.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tilaisuuden olla mukana luomassa uutta tiimiä ja palvelua. Haasteellisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi saat hyvät ura- ja kehitysmahdollisuudet.

 

Tästä eteenpäin

 

Lisätietoja tehtävistä antaa tiimipäällikkö Milla Ruokolainen 20.10. klo 13-15 ja 24.10. klo 13-15 puh 050 397 3166 tai milla.ruokolainen@op.fi

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi rekrypolun kautta viimeistään 31.10.2016. Älä kuitenkaan jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely ja huumausainetesti.

Työnantaja: OP Sijainti: Pohjois-Savo Hakemukset: https://career2.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=C0012438521P&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=fi_FI&career_job_req_id=29281 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: OP

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rahoitusneuvoja, on ilmoitettu OP -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut OP. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pohjois-Savo , osoitteessa Pohjois-Savo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa