Duunitori suosittelee
Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Haemme nyt toimintamme kasvaessa Pankkitoiminnan palveluihin Joensuuhun vakinaiseen työsuhteeseen useita Rahoitusneuvojia hoitamaan henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun back office -tuotantoprosessien päivittäisiä tehtäviä itsenäisesti, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto PohjoisKarjala asiakasneuvonta PohjoisKarjala taloushallinto asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rahoitusneuvoja, on ilmoitettu OP -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut OP. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pohjois-Karjala .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus