Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme RAHOITUSKONSULTTIA vahvistamaan nuorekasta ja asiantuntevaa tiimiämme. Tehtävänkuva rakentuu asiakkuuksien hallinnasta sekä aktiivisesta myyntityöstä yrityksille. Hoidat myyntiprosessin alusta loppuun, uusasiakashankinnasta asiakassuhteen ylläpitoon. Konsultin tehtävät sisältävät myös rahoitussopimusten laatimista ja luottopäätökseen vaikuttavien dokumenttien keräämistä sekä analysointia. Hakemamme henkilö on yrittäjä- ja myyntihenkinen persoona, jolla on vahva tahto menestyä. Henkilöllä tulisi olla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki taloushallinto Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi taloushallinto Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rahoituskonsultti, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Laskukassa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus