Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme RAHOITUSKONSULTTIA vahvistamaan nuorekasta ja asiantuntevaa tiimiämme.

Tehtävänkuva rakentuu asiakkuuksien hallinnasta sekä aktiivisesta myyntityöstä yrityksille. Hoidat myyntiprosessin alusta loppuun, uusasiakashankinnasta asiakassuhteen ylläpitoon. Konsultin tehtävät sisältävät myös rahoitussopimusten laatimista ja luottopäätökseen vaikuttavien dokumenttien keräämistä sekä analysointia.

Hakemamme henkilö on yrittäjä- ja myyntihenkinen persoona, jolla on vahva tahto menestyä. Henkilöllä tulisi olla jonkin verran kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä. Erityisen tärkeää on aktiivinen ja pitkäjänteinen työskentelytapa, sekä aito kiinnostus rahoitusalaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä nopeasti kasvavassa innovatiivisessa rahoitusalan yrityksessä, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi haastavien ja mielenkiintoisten tehtävien parissa.
Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen, myös osa-aikaisuus tarvittaessa mahdollista.

Laskukassa Oy on kotimainen vahvassa kasvussa oleva rahoitusyhtiö. Tarjoamme yrityksille laskurahoituspalveluita. Laskukassa Oy on osa Lakiasiaintoimisto Asiakasturva Oy-konsernia. Asiakasturvalle on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti, joka on merkki siitä, että yritys on luotettava yhteistyökumppani. Tyytyväisiä asiakkaitamme olemme palvelleet vuodesta 2000.

Web-osoite: http://www.laskukassa.com Työnantaja: Laskukassa Oy Sijainti: Mikkolantie 1 B, 00640 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sop.mukaan Yhteystiedot: roosa.partanen@laskukassa.com Hakemukset: Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 9.11.2016 mennessä sähköpostilla osoitteeseen roosa.partanen@laskukassa.com Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 09.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mikkolantie 1 B, 00640 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rahoituskonsultti, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Laskukassa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Mikkolantie 1 B, 00640 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa