Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme RAHOITUSKONSULTTIA vahvistamaan nuorekasta ja asiantuntevaa tiimiämme. Tehtävänkuva rakentuu asiakkuuksien hallinnasta sekä aktiivisesta myyntityöstä yrityksille. Hoidat myyntiprosessin alusta loppuun, uusasiakashankinnasta asiakassuhteen ylläpitoon. Konsultin tehtävät sisältävät myös rahoitussopimusten laatimista ja luottopäätökseen vaikuttavien dokumenttien keräämistä sekä analysointia. Hakemamme henkilö on yrittäjä- ja myyntihenkinen persoona, jolla on vahva tahto menestyä. Henkilöllä tulisi olla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki taloushallinto Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rahoituskonsultti, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Laskukassa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus