Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. OP Yrityspankki Oyj:n Rahoitusyhtiöpalvelut -osasto tarjoaa asiakkailleen markkinoiden parhaat ratkaisut investointien ja kaupan rahoitukseen sekä käyttöpääoman hallintaan. Haemme nyt Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Uusimaa taloushallinto Uusimaa hallinto, yleiset toimistotyöt Uusimaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi taloushallinto hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rahoitusassistentti tai rahoitusasiantuntija, on ilmoitettu OP -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut OP. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus