Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

OP Yrityspankki Oyj:n Rahoitusyhtiöpalvelut -osasto tarjoaa asiakkailleen markkinoiden parhaat ratkaisut investointien ja kaupan rahoitukseen sekä käyttöpääoman hallintaan.

Haemme nyt Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

 

Rahoitusassistenttia tai rahoitusasiantuntijaa

Tehtävässä hoidat nimettyjä yritysasiakkaita vastuullasi tiettyjen rahoitustuotteiden (investointi- ja leasing-tuotteet) asiakaspalvelu. Ymmärrät asiakkaiden toiminnan ja tarpeet. Varmistat omalla vastuualueellasi erinomaisen asiakaskokemuksen osallistumalla päivittäiseen asiakaspalveluun, neuvontaan ja opastukseen sekä asiakkaiden sopimusten käsittelyyn ja hallintaan.

Tehtävässä menestymisen eväät

Toivomme sinulta aiempaa pankki- ja rahoitusalan kokemusta. Osaat analysoida ja tulkita yrityksen taloudellista tilaa ja rahoituskelpoisuutta tunnuslukujen perusteella sekä sovittaa ja tarjota oikeita ratkaisuja yrityksen tarpeisiin. Aikaisempi kokemus investointi- ja leasing-rahoituksesta on eduksi.

Haluat yllättää asiakkaamme positiivisesti, ja olet aikaansaava ja päämäärätietoinen. Hallitset hyvin kokonaisuuksia ja osaat priorisoida kiireisessäkin työtilanteessa. Sinulla on hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot. Suomen lisäksi ruotsi on sujuva työkielesi, arvostamme myös englannin kielen taitoa. Koulutustaustasi on mieluiten kaupallinen, esimerkiksi tradenomi tai KTM.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän voimakkaasti kasvavassa liiketoiminnassa  sekä työkavereiksi alan parhaat osaajat. Monipuolisten etujemme lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja kasvattaa osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö/tiimipäällikkö Johanna Kukkonen, puh. 040 593 1793 (20.10. klo 14-16 ja 1.11. klo 13-16 ) / johanna.kukkonen@op.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä cv:si ja hakemuksesi OPn urasivuston kautta 4.11.2016 mennessä.

 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Työnantaja: OP Sijainti: Uusimaa Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: OP

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rahoitusassistentti tai rahoitusasiantuntija, on ilmoitettu OP -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut OP. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa