Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hankkeen tavoitteena on aktivoida paikallisia yhdistyksiä ja yrityksiä kehittämistoimiin matkailun ja metalliteollisuuden alalla. Hankkeen puitteissa järjestetään yritysten ja yhdistysten yhteisiä tapaamisia ja tutustumismatkoja, sekä ideoidaan kehityshankkeita. Kohderyhmänä ovat Alahärmän yhdistykset, kylät, yrittäjät ja yrittäjyyttä suunnittelevat. Projekti on saanut Leader-rahoitusta Aisaparilta. Projekti hakee projektihenkilöä tekemään projektin päivittäisiä toimenpiteitä. Projektialueena on Alahärmän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kauhava taloushallinto Kauhava asiantuntijatehtävät ja konsultointi taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rahoitusasiantuntija, projektihenkilö, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Härmien Kehittämisyhdistys ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 62300 - Kauhava .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus