Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hankkeen tavoitteena on aktivoida paikallisia yhdistyksiä ja yrityksiä kehittämistoimiin matkailun ja metalliteollisuuden alalla. Hankkeen puitteissa järjestetään yritysten ja yhdistysten yhteisiä tapaamisia ja tutustumismatkoja, sekä ideoidaan kehityshankkeita. Kohderyhmänä ovat Alahärmän yhdistykset, kylät, yrittäjät ja yrittäjyyttä suunnittelevat. Projekti on saanut Leader-rahoitusta Aisaparilta. Projekti hakee projektihenkilöä tekemään projektin päivittäisiä toimenpiteitä. Projektialueena on Alahärmän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kauhava taloushallinto Kauhava asiantuntijatehtävät ja konsultointi taloushallinto Kauhava .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rahoitusasiantuntija, projektihenkilö, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Härmien Kehittämisyhdistys ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 62300 - Kauhava .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa