Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hankkeen tavoitteena on aktivoida paikallisia yhdistyksiä ja yrityksiä kehittämistoimiin matkailun ja metalliteollisuuden alalla. Hankkeen puitteissa järjestetään yritysten ja yhdistysten yhteisiä tapaamisia ja tutustumismatkoja, sekä ideoidaan kehityshankkeita. Kohderyhmänä ovat Alahärmän yhdistykset, kylät, yrittäjät ja yrittäjyyttä suunnittelevat. Projekti on saanut Leader-rahoitusta Aisaparilta. Projekti hakee projektihenkilöä tekemään projektin päivittäisiä toimenpiteitä. Projektialueena on Alahärmän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kauhava taloushallinto Kauhava asiantuntijatehtävät ja konsultointi taloushallinto Kauhava .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rahoitusasiantuntija, projektihenkilö, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Härmien Kehittämisyhdistys ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 62300 - Kauhava .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus