Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävään vaaditaan piispainkokouksen hyväksymä diakonian virkatutkinto. Virkaan valitun hakijan tulee olla Suomen ev.lut.kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Koeaika 6 kk. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Raahe hengellinen työ Raahe muu kuin hengellinen kirkon alan työ Raahe sosiaalityö Raahe lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hengellinen työ muu kuin hengellinen kirkon alan työ sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Raahen seurakunta Y-tunnus 2047367-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Diakoni, diakonissa, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Raahen seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Raahe . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus