Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana suuhygienistin toimi. Raahen hyvinvointikuntayhtymään kuuluvat Raahen kaupunki sekä Siikajoen ja Pyhäjoen kunnat. Palveluksessamme on tällä hetkellä noin 50 suun terveyden ammattilaista viidessä hammashoitolassa. Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ennaltaehkäisevään työhön suuhygienistiä. Toimen tämän hetkinen sijoituspaikka on suun terveydenhuollon tulosyksikössä Raahen hammashoitolassa ja toimialueena on koko ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hammashoito Raahe hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä Y-tunnus 0210286-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suuhygienisti, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Raahe . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus