Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana suuhygienistin toimi.

Raahen hyvinvointikuntayhtymään kuuluvat Raahen kaupunki sekä Siikajoen ja Pyhäjoen kunnat. Palveluksessamme on tällä hetkellä noin 50 suun terveyden ammattilaista viidessä hammashoitolassa.

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ennaltaehkäisevään työhön suuhygienistiä. Toimen tämän hetkinen sijoituspaikka on suun terveydenhuollon tulosyksikössä Raahen hammashoitolassa ja toimialueena on koko kuntayhtymän alue, joten oma auto on välttämätön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän. Työtehtäviin kuuluvat pääsääntöisesti eri-ikäisille suunnatut terveysneuvontatilaisuudet, koti- ja laitoshoidossa olevien ikäihmisten tarkastukset ja neuvonta sekä itsenäinen ennaltaehkäisevä vastaanottotyö. Käytössämme on liikuteltava, henkilöautoon mahtuva hammashoitoyksikkö.

Kelpoisuusehtona on hammashuoltajan tai suuhygienistin tutkinto. Eduksi luetaan kokemus suuhygienistin tehtävistä ja Effica-tietojärjestelmän käytöstä.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Noudatamme 4 kuukauden koeaikaa.

Web-osoite: http://www.ras.fi Työnantaja: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä Sijainti: Rantakatu 4, 92100 RAAHE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiedustelut: osastonhoitaja Anna-Kaisa Ruotsalainen, anna-kaisa.ruotsalainen@ras.fi, puh 040 135 7741 tai ylihammaslääkäri Ari Salo, ari.salo@ras.fi, puh. 040 135 7740 Hakemukset: Hakemukset 31.10.2016 klo 15.00 mennessä Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 RAAHE (kuoreen merkintä hakemus) tai sähköpostitse kirjaamo@ras.fi. Hakemuksia ei palauteta. Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rantakatu 4, 92100 RAAHE

Yritystiedot

Toiminimi Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä Y-tunnus 0210286-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suuhygienisti, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raahe , osoitteessa Rantakatu 4, 92100 RAAHE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa