Duunitori suosittelee
Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ennaltaehkäisevään työhön suuhygienistiä. Työtehtäviin kuuluvat terveyskasvatus ja sen kehittäminen, koti- ja laitoshoidossa olevien ikäihmisten tarkastukset ja neuvonta ja itsenäinen ennaltaehkäisevä vastaanottotyö. Käytössämme on myös liikuteltava hammashoitoyksikkö.

Web-osoite: http://www.ras.fi Työnantaja: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä Sijainti: 92100 RAAHE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Suun terveydenhuollon osastonhoitaja Anna-Kaisa Ruotsalainen, 0401357741, anna-kaisa.ruotsalainen@ras.fi Hakemukset: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 92100 RAAHE

Yritystiedot

Toiminimi Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä Y-tunnus 0210286-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suuhygienisti, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 92100 - Raahe , osoitteessa 92100 RAAHE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa