Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymään haetaan sisätautien ylilääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen. Sisätautien poliklinikka kuuluu avohoidon tulosyksikköön. Ylilääkärin tehtävään sisältyy vastuu sisätautipoliklinikan lääketieteellisestä toiminnasta ja sen kehittämisestä yhdessä avohoidon tulosyksikköjohtajan ja sisätautipoliklinikan osastonhoitajan kanssa. Kelpoisuusvaatimuksena ylilääkärin vikaan on sisätautien erikoislääkärin pätevyys, hallinnon koulutus ja kokemus hallinnollisista tehtävistä katsotaan eduksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Raahe lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä Y-tunnus 0210286-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sisätautien ylilääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Raahe . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus