Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on avoinna sairaanhoitajan toimi. Toimen tämänhetkinen sijoituspaikka on terveyden- ja sairaanhoidon tulosalueella konservatiivisessa tulosyksikössä yleislääketieteen osastolla 5. Yleislääketieteen osasto on 30-paikkainen osasto, joka on jaettu kolmeen eri soluun. Kuntouttava työote ohjaa osaston toimintaa. Työ on kolmivuorotyötä ja sitä tehdään moniammatillisissa tiimeissä sairaanhoitajan vastatessa tiiminsä toiminnasta oman vuoronsa aikana.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Työ yleislääketieteen osastolla on haastavaa, monipuolista ja laaja-alaista. Edellytämme sairaanhoitajaksi valittavalta riittävää osaamista sekä työkokemusta osastohoitotyöstä. Arvostamme vastuullisuutta sairaanhoitajana ja odotamme valittavalta hyviä vuorovaikutustaitoja, ahkeruutta, luovuutta ja kykyä toimia sairaanhoitajan vastuualueella sekä itsenäisesti että osana moniammatillista tiimiä. Eduiksi luetaan avoin ja luova, työtä pelkäämätön työote sekä hyvä sopeutumis- ja paineensietokyky. Arvostamme sairaanhoitajan vastuullisuutta sekä hoitotyön että oman ammattiosaamisensa kehittämisessä. Effica-osaaminen katsotaan eduksi.

Palkkausehdot ovat Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisia. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 28.10.2016 klo 15 mennessä osoitteella Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25 92101 Raahe tai sähköpostilla kirjaamo@ras.fi. Kuoreen merkintä: hakemus. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Elina Paulasuo puh. 044 439 4666 ja hoitotyön johtaja Minna Alatalo puh. 044 439 4900

Web-osoite: http://www.ras.fi Työnantaja: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä Sijainti: 92100 RAAHE Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Osastonhoitaja Elina Paulasuo puh. 044 439 4666 ja hoitotyön johtaja Minna Alatalo puh. 044 439 4900 Hakemukset: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25 92101 Raahe tai sähköpostilla kirjaamo@ras.fi. Kuoreen merkintä: hakemus. Hakemuksia ei palauteta. Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 92100 RAAHE

Yritystiedot

Toiminimi Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä Y-tunnus 0210286-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 92100 - Raahe , osoitteessa 92100 RAAHE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa