Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Raahen Rengas ja Laite Oy on toiminut rengasalalla jo 40 vuoden ajan. Päätoimipaikkana on Raahen toimipiste. Muut toimipisteet sijaitsevat Limingassa, Jalasjärvellä ja Honkajoella. Toimintaamme kuuluu mm. henkilöautojen ja raskaan kaluston rengasmyynti, hyötyajoneuvoliikenteen, teollisuuden, maa- ja metsätalouden, kiinteistöpuolen, maansiirtopuolen sekä kaivospuolen pinnoitus- ja korjauspalvelut. Pinnoitamme renkaita omassa sertifioidussa pinnoittamossa Jalasjärvellä.

Haemme Limingan toimipisteeseen ammattitaitoista henkilöautopuolen rengasasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Luemme eduksi työkokemuksen raskaan/kevyen ajoneuvopuolen tehtävistä sekä autoalan koulutuksen. Asiakaspalvelutehtävissä toivomme erinomaista suomenkielen osaamista. Työpaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot:
Heikki Hyvärinen p. 044 5565021
Sposti: myynti@raahenrengasjalaite.fi

Web-osoite: http://www.raahenrengasjalaite.fi/ Työnantaja: Raahen Rengas ja Laite Oy Sijainti: Kedonperäntie 70, 91900 LIMINKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yhteydenotot: Heikki Hyvärinen p. 044 5565021 Sposti: myynti@raahenrengasjalaite.fi Ilmoitus jätetty: 31.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kedonperäntie 70, 91900 LIMINKA

Yritystiedot

Toiminimi Raahen Rengas ja Laite Oy Y-tunnus 0500409-4 Toimiala Renkaiden vähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 082 320 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

-50 016 € -113 %

Henkilöstö

22 4

Liikevoitto-%

-1 % -113 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöautopuolen rengasasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Raahen Rengas ja Laite Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Liminka , osoitteessa Kedonperäntie 70, 91900 LIMINKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa