Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sinä valmistumassa oleva tai jo opettajakokemusta omaava ruotsin kielenopettaja, jolla on pätevyys myös esim. saksaan tai venäjään, etsimme sinua innostavaan oppimisympäristöömme tuntiopettajaksi 30.11.2016 alkaen. Työn päättymisen määrittelee äitiysloman pituuden kesto. Minimi opetusresurssisi on 33 % päätoimimisesta; opetusta voidaan keskittää jaksoittain 3 päivälle viikosta. Työsi sisältää mm. seuraavia opintojaksoja kuluvalle lukuvuodelle: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Raahe opettajat, lehtorit, professorit Raahe .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi raahen porvari- ja kauppakoulu Y-tunnus 0189373-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruotsin kielenopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Raahen Porvari- ja Kauppakoulu. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raahe . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus