Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Software Developer

Attendo

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sinä valmistumassa oleva tai jo opettajakokemusta omaava ruotsin kielenopettaja, jolla on pätevyys myös esim. saksaan tai venäjään, etsimme sinua innostavaan oppimisympäristöömme tuntiopettajaksi 30.11.2016 alkaen. Työn päättymisen määrittelee äitiysloman pituuden kesto. Minimi opetusresurssisi on 33 % päätoimimisesta; opetusta voidaan keskittää jaksoittain 3 päivälle viikosta.

Työsi sisältää mm. seuraavia opintojaksoja kuluvalle lukuvuodelle:

Palvelen asiakkaita ruotsiksi, Talousosaajan ruotsi, Tuoteneuvojan ruotsi, Datanomin palvelutilanteet ruotsiksi, Asiakirjat ruotsiksi.

Ruotsin lisäksi opetukseen voi sisältyä mahdollisesta vieraasta kielestä (esim. saksa tai venäjä) opiskelijoiden valitsemia valinnaisia opintojaksoja.

Nuorten lisäksi sinulla voi olla myös aikuisryhmiä.

Jos kiinnostuit, ole yhteydessä 31.10. mennessä tapani.piirala@rpkk.fi ja toimita vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si (ei muita liitteitä tässä vaiheessa).

Web-osoite: http://www.rpkk.fi Työnantaja: Raahen Porvari- ja Kauppakoulu Sijainti: Merikatu 2, 92100 RAAHE Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 30.11.2016 Yhteystiedot: PIIRALA TAPANI, tapani.piirala@rpkk.fi Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Merikatu 2, 92100 RAAHE

Yritystiedot

Toiminimi raahen porvari- ja kauppakoulu Y-tunnus 0189373-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruotsin kielenopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Raahen Porvari- ja Kauppakoulu. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raahe , osoitteessa Merikatu 2, 92100 RAAHE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa