Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Raahen kaupungin teknisessä palvelukeskuksessa julistetaan haettavaksi KAAVOITUSARKKITEHDIN TOIMI. Sijoituspaikkana on teknisen palvelukeskuksen kaavoitusyksikkö. Kelpoisuusvaatimuksena on toimeen soveltuva korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto.

Kaavoitusarkkitehdin työtehtävien painopiste tulee olemaan kaavoitusohjelman mukaisten yleis- ja asemakaavojen laadinta, nykyisten asemakaavojen ajantasaistaminen ja osallistuminen konsulttitöiden ohjaukseen. Lisäksi lukuisat kyläalueet edellyttävät osayleiskaavatasoiset suunnitelmat. Kaavoitusarkkitehdin tehtäväkuvaan tulevat kuulumaan kylien rakentamista ohjaavien osayleiskaavojen laadinta, poikkeamislupa- ja suunnittelutarvelausunnot, rakentajien ohjaus, kaavalliset selvitykset ja kaavojen laadinnan edellyttämän vuorovaikutteisuuden hoitaminen osallisten kesken.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen vakinaisen työsuhteen ammattitaitoisessa työympäristössä.

Arvostamme erityisesti yhteistyökykyä, sujuvaa kirjallista ja suullista esiintymistaitoa sekä tietoteknisiä valmiuksia. Suunnitteluohjelmista käytössämme ovat mm. AutoCAD -pohjainen Fiksu -kaavasuunnitteluohjelma sekä FactaMap paikkatieto-ohjelma.

Toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista käytännön kokemusta kaavoituksesta, kunnallishallinnon tuntemusta ja kokemusta projektityöskentelystä. Lisäksi työ edellyttää vähintään B-ajokorttia. Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan ja vakanssi sijoittuu palkkaryhmään III.

Hakemukset ja CV tulee toimittaa 7.11.2016 klo 16.00 mennessä sähköisenä www.kuntarekry.fi -järjestelmän kautta (työavain 118630).

Haastatteluun kutsuttavia pyydetään ottamaan mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Web-osoite: http://www.raahe.fi Työnantaja: Raahen kaupunki Sijainti: 92100 RAAHE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: teknisen palvelukeskuksen johtaja Pasi Alatalo, puh. 044 439 3543, sähköposti pasi.alatalo@raahe.fi, kaupungingeodeetti Risto Karhu, puh. 040 135 6952, sähköposti risto.karhu@raahe.fi tai kaavasuunnittelija Mathias Holmén, sähköposti mathias.holmen@raahe.fi, puh. 040 830 3159 Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118630/fi_FI Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 92100 RAAHE

Yritystiedot

Toiminimi Raahen kaupunki Y-tunnus 1791817-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaavoitusarkkitehti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Raahen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 92100 - Raahe , osoitteessa 92100 RAAHE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa