Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Raahen kaupungin teknisessä palvelukeskuksessa julistetaan haettavaksi KAAVOITUSARKKITEHDIN TOIMI. Sijoituspaikkana on teknisen palvelukeskuksen kaavoitusyksikkö. Kelpoisuusvaatimuksena on toimeen soveltuva korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto. Kaavoitusarkkitehdin työtehtävien painopiste tulee olemaan kaavoitusohjelman mukaisten yleis- ja asemakaavojen laadinta, nykyisten asemakaavojen ajantasaistaminen ja osallistuminen konsulttitöiden ohjaukseen. Lisäksi lukuisat kyläalueet edellyttävät osayleiskaavatasoiset suunnitelmat. Kaavoitusarkkitehdin tehtäväkuvaan tulevat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennussuunnittelu Raahe rakennussuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Raahen kaupunki Y-tunnus 1791817-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaavoitusarkkitehti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Raahen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee Raahe . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus