Duunitori suosittelee
Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Koneasentaja/ työkoneenkuljettaja Raahen Bitumikate Ky on monialayritys. Olemme erikoistuneet työkonepalveluihin ja vesikattorakentamiseen ja muihin monipuolisiin rakennusalan tehtäviin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja kymmenienvuosien kokemukseen alalta. Työtehtävinä asentajalla mm. maanrakennuskoneiden korjaus ja niihin tehtävät asennustyöt. Työkoneen kuljettajan työ mm. talvikunnossapitotyöt . Lisäksi työ sisältää muita monipuolisia metallialan ja rakennusalan työtehtäviä. Työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Raahe raskaan kaluston käyttö Raahe koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Raahe asennus, huolto ja puhtaanapito Raahe kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Raahen Bitumikate Ky Y-tunnus 0522649-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneasentaja/ työkoneenkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Raahen Bitumikate Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.02.2017. Työpaikka sijaitsee Raahe . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus