Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Työpaikkakuvaus

Etsimme ammattitaitoista asbestipurkaaja linjasaneeraus työmaille. Mielellään ajokortin omavaa. Asbestikurssi pitää olla käytynä.
Työkohteet sijaitsevat Turun alueella.

Web-osoite: http://www.rvgroup.fi Työnantaja: R.V. GROUP OY Sijainti: Turun alue, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: Yhteydenotot tai hakemukset sähköpostitse: Pentti Väkeväinen, rvryhma@gmail.com Hakemukset: rvryhma@gmail.com Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Turun alue, 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi R.V. GROUP OY Y-tunnus 2422051-8 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Turun Asbestiryhmä

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 282 179 € 53 %

Liiketoiminnan tulos

147 863 € 32 %

Henkilöstö

12 0

Liikevoitto-%

6 % -14 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asbestinpurkaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut R.V. GROUP OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Turun alue, 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa