Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

R.M. Heino Oy on Tampereella vuodesta 1989 toiminut täyden palvelun moottoripyöräliike. Vuodesta 2006 olemme palvelleet myös Espoon Kalajärvellä. Edustuksiimme kuuluvat Tampereella BMW-, Moto Guzzi-, Kawasaki-, Suzuki-, Ducati- ja Husqvarna-moottoripyörät, Can-Am-mönkijät ja Can-Am Spyder Roadsterit, Ski-Doo- ja Lynx-moottorikelkat sekä Sea-Doo-vesijetit. Espoossa edustamme BMW-, Moto Guzzi-, Suzuki- ja Husqvarna-moottoripyöriä, Can-Am-mönkijöitä ja Can-Am ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Tampere määräaikainen Tampere hallinto, yleiset toimistotyöt määräaikainen Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi R.M. Heino Oy Y-tunnus 0748389-3 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut R.M. Heino Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33300 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa