Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

R-kauppiaaksi Savonlinnaan ilokallionkadulle R-kauppias vastaa itsenäisenä yrittäjänä kokonaisuudessaan oman R-kioskinsa monipuolisesta toiminnasta, myynnistä, taloudesta ja henkilöstöstä. R-kauppias johtaa kioskinsa jokapäiväistä toimintaa ohjaamalla ja organisoimalla sekä saa henkilöstönsä sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin. R-kauppias toimii itse myös aktiivisesti myyntityössä ja erinomaisella asiakaspalvelulla saa asiakkaat palaamaan kioskilleen yhä uudelleen ja uudelleen. Löytyykö sinusta positiivista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauppiaat ja myymälänhoito Liperi kauppiaat ja myymälänhoito Rääkkylä kauppiaat ja myymälänhoito Enonkoski kauppiaat ja myymälänhoito Heinävesi kauppiaat ja myymälänhoito Parikkala kauppiaat ja myymälänhoito Varkaus kauppiaat ja myymälänhoito Ruokolahti kauppiaat ja myymälänhoito Rantasalmi kauppiaat ja myymälänhoito Savonlinna kauppiaat ja myymälänhoito Sulkava kauppiaat ja myymälänhoito Kitee kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi R-kioski Oy Y-tunnus 2404400-8 Toimiala Elintarvike-, makeis- ym. kioskit (enintään 100 m²) Rinnakkaistoiminimet Marmorivideo, Kotikatsomo, R-mielihyvämyymälä, Veikkausrasti, Hyvä Veto -pelaamisen maailma, Rautakirja, Hallahepe

Ilmoitus


Tämä työpaikka, R-kauppias, SAVONLINNA, on ilmoitettu R-kioski -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Kauppiaaksi / co R-Kioski. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.01.2017. Työpaikka sijaitsee Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 106 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus