Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

R-kauppiaaksi Kouvola Utinkadulle sekä Kouvolan alueelle R-kauppias vastaa itsenäisenä yrittäjänä kokonaisuudessaan oman R-kioskinsa monipuolisesta toiminnasta, myynnistä, taloudesta ja henkilöstöstä. R-kauppias johtaa kioskinsa jokapäiväistä toimintaa ohjaamalla ja organisoimalla sekä saa henkilöstönsä sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin. R-kauppias toimii itse myös aktiivisesti myyntityössä ja erinomaisella asiakaspalvelulla saa asiakkaat palaamaan kioskilleen yhä uudelleen ja uudelleen. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauppiaat ja myymälänhoito Luumäki kauppiaat ja myymälänhoito Lapinjärvi kauppiaat ja myymälänhoito Loviisa kauppiaat ja myymälänhoito Mäntyharju kauppiaat ja myymälänhoito Hamina kauppiaat ja myymälänhoito Iitti kauppiaat ja myymälänhoito Kotka kauppiaat ja myymälänhoito Kouvola kauppiaat ja myymälänhoito Savitaipale kauppiaat ja myymälänhoito Pyhtää kauppiaat ja myymälänhoito Miehikkälä kauppiaat ja myymälänhoito Heinola kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi R-kioski Oy Y-tunnus 2404400-8 Toimiala Elintarvike-, makeis- ym. kioskit (enintään 100 m²) Rinnakkaistoiminimet Marmorivideo, Kotikatsomo, R-mielihyvämyymälä, Veikkausrasti, Hyvä Veto -pelaamisen maailma, Rautakirja, Hallahepe

Ilmoitus


Tämä työpaikka, R-kauppias, KOUVOLA, on ilmoitettu R-kioski -palvelussa 11.08.2016 ja sen on julkaissut Kauppiaaksi / co R-Kioski. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 104 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus