Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Banner Myyjäksi / co R-Kioski

Työpaikkakuvaus

Haemme aktiivisia keikkatyöntekijöitä Tammisaareen. Keikkatyöntekijältä edellytetään iloista asennetta, palveluhenkisyyttä ja omatoimisuutta. Työ on 2-vuorotyötä ja työskentely kioskissa tapahtuu usein yksin. Työ on keikkaluontoista ja toivomme työntekijöiltä omaa aktiivisuutta työvuorojen varaamisessa.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja monipuolisen työn johon sisältyy myyntiä, asiakaspalvelua sekä kioskin hoitoon liittyviä tehtäviä (muun muassa kampanjanvaihdot, kioskin siisteydestä huolehtiminen, tilausten tekeminen ja tuoteseurannat). Työssä pystyt kehittymään myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi ja tarjoamme mahdollisuuden ryhtyä vaikka itsenäiseksi R-kioski-yrittäjäksi. Perehdytämme kaikki työntekijät tehtäväänsä.

Kerrothan myös hakemuksessasi miksi sinut tulisi valita R-kioskille, aiempi työkokemus ei ole tärkeintä vaan oma aktiivisuus ja halu oppia uutta! Edellytämme työntekijöiltämme 18 vuoden ikää sekä hygieniapassia. Paikkoja voidaan täyttää jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti.

Työnantaja: Myyjäksi / co R-Kioski Sijainti: Tammisaari, TAMMISAARI Työajat: määräaikainen,tilapäinen työ,vuoro Yhteystiedot: Kati Rantala, , +358205544098 Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 12.02.2017 Ilmoituskanava: R-kioski

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tammisaari, TAMMISAARI

Yritystiedot

Toiminimi R-kioski Oy Y-tunnus 2404400-8 Toimiala Elintarvike-, makeis- ym. kioskit (enintään 100 m²) Rinnakkaistoiminimet Marmorivideo, Kotikatsomo, R-mielihyvämyymälä, Veikkausrasti, Hyvä Veto -pelaamisen maailma, Rautakirja, Hallahepe

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

208 500 000 € -32 %

Liiketoiminnan tulos

9 660 000 € 16 %

Liikevoitto-%

5 % 67 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kioskimyyjä, TAMMISAARI, keikkatyö, on ilmoitettu R-kioski -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Myyjäksi / co R-Kioski. Kyseessä on määräaikainen,tilapäinen työ,vuoro. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raseborg , osoitteessa Tammisaari, TAMMISAARI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 95 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus