Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Banner Myyjäksi / co R-Kioski

Työpaikkakuvaus

Haemme aktiivista keikkatyöntekijää, joka pystyy erikseen sovittaessa työskentelemään Pudasjärven R-kioskilla. Työntekijältä edellytetään iloista asennetta, palveluhenkisyyttä ja omatoimisuutta. Arvostamme aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta ja R-kioski taustaa. Työ on 2-vuorotyötä ja työskentely kioskissa tapahtuu pääosin yksin.  Keikkaluontoisen työn vuoksi toivomme työntekijöiltä joustavuutta ja omaa aktiivisuutta työvuorojen sopimisessa.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja monipuolisen työn johon sisältyy myyntiä, asiakaspalvelua sekä kioskin hoitoon liittyviä tehtäviä (muun muassa kampanjanvaihdot, kioskin siisteydestä huolehtiminen, tilausten tekeminen ja tuoteseurannat). Työssä pystyt kehittymään myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi ja tarjoamme mahdollisuuden ryhtyä vaikka itsenäiseksi R-kioski-yrittäjäksi. Perehdytämme kaikki työntekijät tehtäväänsä.

Kerrothan myös hakemuksessasi miksi sinut tu lisi valita R-kioskille, aiempi työkokemus ei ole tärkeintä vaan oma aktiivisuus ja halu oppia uutta! Edellytämme työntekijöiltämme 18 vuoden ikää ja hygieniapassia. Paikka voidaan täyttää jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti.

Työnantaja: Myyjäksi / co R-Kioski Sijainti: Pudasjärvi, PUDASJÄRVI Työajat: määräaikainen,tilapäinen työ,vuoro Yhteystiedot: Kati Rantala, , +358205544098 Hakemukset: https://kioski.easycruit.com/vacancy/1719641/102005 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: R-kioski

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pudasjärvi, PUDASJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi R-kioski Oy Y-tunnus 2404400-8 Toimiala Elintarvike-, makeis- ym. kioskit (enintään 100 m²) Rinnakkaistoiminimet Marmorivideo, Kotikatsomo, R-mielihyvämyymälä, Veikkausrasti, Hyvä Veto -pelaamisen maailma, Rautakirja, Hallahepe

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

208 500 000 € -32 %

Liiketoiminnan tulos

9 660 000 € 16 %

Liikevoitto-%

5 % 67 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kioskimyyjä, PUDASJÄRVI, keikkatyö, on ilmoitettu R-kioski -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Myyjäksi / co R-Kioski. Kyseessä on määräaikainen,tilapäinen työ,vuoro. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pudasjärvi , osoitteessa Pudasjärvi, PUDASJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 94 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa