Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme aktiivista keikkatyöntekijää, joka pystyy erikseen sovittaessa työskentelemään Pudasjärven R-kioskilla. Työntekijältä edellytetään iloista asennetta, palveluhenkisyyttä ja omatoimisuutta. Arvostamme aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta ja R-kioski taustaa. Työ on 2-vuorotyötä ja työskentely kioskissa tapahtuu pääosin yksin. Keikkaluontoisen työn vuoksi toivomme työntekijöiltä joustavuutta ja omaa aktiivisuutta työvuorojen sopimisessa. Tarjoamme Sinulle haastavan ja monipuolisen työn johon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Taivalkoski myyjät ja kassahenkilöt Puolanka myyjät ja kassahenkilöt Utajärvi myyjät ja kassahenkilöt Posio myyjät ja kassahenkilöt Ranua myyjät ja kassahenkilöt Ii myyjät ja kassahenkilöt Oulu myyjät ja kassahenkilöt Pudasjärvi myyntialan tehtävät Taivalkoski myyntialan tehtävät Puolanka myyntialan tehtävät Utajärvi myyntialan tehtävät Posio myyntialan tehtävät Ranua myyntialan tehtävät Ii myyntialan tehtävät Oulu myyntialan tehtävät Pudasjärvi myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi R-kioski Oy Y-tunnus 2404400-8 Toimiala Elintarvike-, makeis- ym. kioskit (enintään 100 m²) Rinnakkaistoiminimet Marmorivideo, Kotikatsomo, R-mielihyvämyymälä, Veikkausrasti, Hyvä Veto -pelaamisen maailma, Rautakirja, Hallahepe

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kioskimyyjä, PUDASJÄRVI, keikkatyö, on ilmoitettu R-kioski -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Myyjäksi / co R-Kioski. Kyseessä on määräaikainen,tilapäinen työ,vuoro. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pudasjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 100 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus