Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö Itä-Suomeen

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Banner Myyjäksi / co R-Kioski

Työpaikkakuvaus

Jaksatko hymyillä ja palvella asiakkaita vaikka kiireen keskellä? Oletko omatoiminen ja valmis ottamaan haasteita vastaan? Osaatko ratkaista ongelmia kiperissäkin tilanteissa?

R-kioskilla

asiakkaamme odottavat erinomaista palvelua. Haemme Pietarsaaren R-kioskeille, Prismaan ja täysin uuteen, avattavaan kioskiin palveluhenkisiä ja oma-aloitteisia kioskimyyjiä. Kioskimyyjänä olet asiakaspalvelun ammattilainen. Tunnet R-kioskin tuotteet, palvelut ja olet valmis ystävällisesti opastamaan asiakkaita. Suosittelet rohkeasti uutuustuotteita, muistutat ajankohtaisista kampanjoista ja pidät huolta kioskin siisteydestä sekä tuote-esittelyiden runsaudesta. Huolehdit omalta osaltasi, että kioskilla viihtyvät sinun lisäksesi myös asiakkaat ja työkaverit. Teet kaikkesi luodaksesi asiakkaalle päivän parhaan hetken.

Osana kioskin tiimiä otat vastuuta kioskin rutiineista sekä noudatat sovittuja työvuoroja ja toimintaohjeita. Haluat osaltasi olla tekemässä kioskistasi Suomen parasta R-kioskia! Odotamme sinun pystyvän aloittamaan työt viimeistään marraskuun puolessa välissä kioskiharjoitteluilla, itsenäisten vuorojen alkaessa marraskuun viimeisellä viikolla. Haemme toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin:

 • Kioskivastaavaa 37,50 h/vko
 • Opintovapaan sijaista 30 h/vko
 • Kolmea osa-aikaista myyjä tuntimääriltään 20-32 h/vko
 • Töihin tarvittaessa kutsuttava - keikkatyöntekijä

Saat kattavan perehdytyksen kioskityöhön. Pystyt työssäsi kehittymään myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi ja mahdollisuutenasi on ryhtyä vaikka itsenäiseksi R-kauppiaaksi.

Arvostamme 

 • Aikaisempaa Ärrä-kokemusta ja/tai kokemusta asiakaspalvelutyöstä
 • Kokemusta Veikkaus- ja Toto-pelien myynnistä
 • Suomen-, ruotsin- ja englanninkielen taitoa

Edellytämme

 • Ystävällistä ja iloista asiakaspalveluasennetta
 • Reipasta myyntihenkisyyttä
 • Itsenäistä ja vastuullista otetta työhön
 • Hygieniapassia
 • Mahdollisuutta työskennellä kaksivuorotyössä
 • Vähintään 18 vuoden ikää

Kysy paikoista lisää ja lähetä hakemuksesi kauppias Kirsi Käldströmille sähköpostitse kirsi-marja.kaldstrom@r-kauppias.fi pikaisesti, koska paikka voidaan täyttää jo hakuaikana.

Työnantaja: Myyjäksi / co R-Kioski Sijainti: Koulukatu 4, PIETARSAARI Työajat: toistaiseksi voimassa,osa-aikainen,kokopäiväinen,vuoro Yhteystiedot: Kirsi-Marja Käldström, kirsi-marja.kaldstrom@r-kauppias.fi, Hakemukset: https://kioski.easycruit.com/vacancy/1724143/102007 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 Ilmoituskanava: R-kioski

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Koulukatu 4, PIETARSAARI

Yritystiedot

Toiminimi R-kioski Oy Y-tunnus 2404400-8 Toimiala Elintarvike-, makeis- ym. kioskit (enintään 100 m²) Rinnakkaistoiminimet Marmorivideo, Kotikatsomo, R-mielihyvämyymälä, Veikkausrasti, Hyvä Veto -pelaamisen maailma, Rautakirja, Hallahepe

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

208 500 000 € -32 %

Liiketoiminnan tulos

9 660 000 € 16 %

Liikevoitto-%

5 % 67 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kioskimyyjä, PIETARSAARI, Prisma ja uusi avattava kioski, useita työntekijöitä!, on ilmoitettu R-kioski -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Myyjäksi / co R-Kioski. Kyseessä on toistaiseksi voimassa,osa-aikainen,kokopäiväinen,vuoro työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pietarsaari , osoitteessa Koulukatu 4, PIETARSAARI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 94 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa