Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Banner Myyjäksi / co R-Kioski

Työpaikkakuvaus

Haemme aktiivista keikkatyöntekijää, joka kykenee työskentelemään Kokkolan alueella. Keikkatyöntekijältä edellytetään iloista asennetta, palveluhenkisyyttä ja omatoimisuutta. Työ on 2-vuorotyötä ja työskentely kioskissa tapahtuu usein yksin. Työ on keikkaluontoista ja toivomme työntekijöiltä omaa aktiivisuutta työvuorojen varaamisessa.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja monipuolisen työn johon sisältyy myyntiä, asiakaspalvelua sekä kioskin hoitoon liittyviä tehtäviä (muun muassa kampanjanvaihdot, kioskin siisteydestä huolehtiminen, tilausten tekeminen ja tuoteseurannat). Työssä pystyt kehittymään myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi ja tarjoamme mahdollisuuden ryhtyä vaikka itsenäiseksi R-kioski-yrittäjäksi. Perehdytämme kaikki työntekijät tehtäväänsä.

Kerrothan myös hakemuksessasi m iksi sinut tulisi valita R-kioskille, aiempi työkokemus ei ole tärkeintä vaan oma aktiivisuus ja halu oppia uutta! Edellytämme työntekijöiltämme 18 vuoden ikää ja hygieniapassia. Paikka voidaan täyttää jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti.

Työnantaja: Myyjäksi / co R-Kioski Sijainti: Kokkola, KOKKOLA Työajat: määräaikainen,tilapäinen työ,vuoro Yhteystiedot: Kati Rantala, , +358 205544034 Hakemukset: https://kioski.easycruit.com/vacancy/1721347/102005 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: R-kioski

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kokkola, KOKKOLA

Yritystiedot

Toiminimi R-kioski Oy Y-tunnus 2404400-8 Toimiala Elintarvike-, makeis- ym. kioskit (enintään 100 m²) Rinnakkaistoiminimet Marmorivideo, Kotikatsomo, R-mielihyvämyymälä, Veikkausrasti, Hyvä Veto -pelaamisen maailma, Rautakirja, Hallahepe

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

208 500 000 € -32 %

Liiketoiminnan tulos

9 660 000 € 16 %

Liikevoitto-%

5 % 67 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kioskimyyjä, KOKKOLA, keikkatyö, on ilmoitettu R-kioski -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Myyjäksi / co R-Kioski. Kyseessä on määräaikainen,tilapäinen työ,vuoro. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola , osoitteessa Kokkola, KOKKOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 95 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa