Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Banner Myyjäksi / co R-Kioski

Työpaikkakuvaus

Jaksatko hymyillä ja palvella asiakkaita vaikka kiireen keskellä? Oletko omatoiminen ja valmis ottamaan haasteita vastaan? Osaatko ratkaista ongelmia kiperissäkin tilanteissa?

R-kioskilla
asiakkaamme odottavat erinomaista palvelua. Haemme Ruoholahden R-kioskille erityisen palveluhenkistä ja oma-aloitteista kioskimyyjää vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Kioskimyyjänä olet asiakaspalvelun ammattilainen. Tunnet R-kioskin tuotteet, palvelut ja olet tarvittaessa valmis ystävällisesti opastamaan asiakkaita. Suosittelet rohkeasti uutuustuotteita, muistutat ajankohtaisista kampanjoista ja pidät huolta kioskin siisteydestä sekä tuote-esittelyiden runsaudesta. Huolehdit omalta osaltasi, että kioskilla viihtyvät sinun lisäksesi myös asiakkaat ja työkaverit. Teet kaikkesi luodaksesi asiakkaalle päivän parhaan hetken.

Osana kioskin tiimiä otat vastuuta kioskin rutiineista sekä noudatat sovittuja työvuoroja ja toimintaohjeita. Haluat osaltasi olla tekemässä kioskistasi Suomen parasta R-kioskia! Odotamme sinun pystyvän aloittamaan marraskuun puolessa välissä tai sopimuksen mukaan ja työskentelevän keskimäärin 15 tuntia viikossa.

Saat kattavan perehdytyksen kioskityöhön. Pystyt työssäsi kehittymään myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi ja mahdollisuutenasi on ryhtyä vaikka itsenäiseksi R-kauppiaaksi.

Edellytämme sinulta

  • ystävällistä ja iloista asiakaspalveluasennetta
  • reipasta myyntihenkisyyttä
  • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn
  • oma-aloitteista ja vastuullista otetta työhön
  • mahdollisuutta työskennellä kaksivuorotyössä

Arvostamme

  • kokemusta asiakaspalvelutyöstä, mutta aiempi kokemus ei välttämätöntä
  • tuntemusta Veikkaus- ja Toto-pelien myynnistä
  • ymmärrystä menestyksekkäästä kaupanteosta

Huomioithan, että edellytämme työntekijöiltämme 18 vuoden ikää. Lähetä hakemuksesi Kauppias  Aku Niemelle sähköpostitse aku.niemi@r-kauppias.fi viimeistään 31.10.2016, valinta voidaan tehdä ennen hakuajan päättymistä.

Työnantaja: Myyjäksi / co R-Kioski Sijainti: Itämerenkatu 14, HELSINKI Työajat: toistaiseksi voimassa,osa-aikainen,vuoro Yhteystiedot: Aku Niemi, aku.niemi@r-kauppias.fi, Hakemukset: https://kioski.easycruit.com/vacancy/1707751/102007 Ilmoitus jätetty: 19.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: R-kioski

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Itämerenkatu 14, HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi R-kioski Oy Y-tunnus 2404400-8 Toimiala Elintarvike-, makeis- ym. kioskit (enintään 100 m²) Rinnakkaistoiminimet Marmorivideo, Kotikatsomo, R-mielihyvämyymälä, Veikkausrasti, Hyvä Veto -pelaamisen maailma, Rautakirja, Hallahepe

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

208 500 000 € -32 %

Liiketoiminnan tulos

9 660 000 € 16 %

Liikevoitto-%

5 % 67 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kioskimyyjä, HELSINKI, Ruoholahti, osa-aikainen 15 h/vko, on ilmoitettu R-kioski -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Myyjäksi / co R-Kioski. Kyseessä on toistaiseksi voimassa,osa-aikainen,vuoro työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Itämerenkatu 14, HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 96 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa